ΑΡΗΣ

Φουλ τα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού

Φουλ τα προβλήματα εν όψει Ολυμπιακού
τζονσον νετο

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ωστόσο έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει αφού πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Νέτο και Πρίττα υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα δεν προπονήθηκαν οι Τζόνσον, Κόκε, Λαμπριάκος και Ορτίθ. Ο διεθνής με τις ΗΠΑ επιθετικός όπως είναι γνωστό ταλαιπωρείται από μία θλάση στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ και της αγωνιστικής περιόδου ενώ ο αρχηγός από πρόβλημα στους κοιλιακούς με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Λαμπριάκος ταλαιπωρείται από μία θλάση στους προσαγωγούς ενώ ο Ισπανός Ορτίθ από διάστρεμμα. Κατά τα άλλα πρόγραμμα φυσιοθεραπειών με αρκετές πιθανότητες συμμετοχής όμως παρόλα αυτά στον αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν οι Ναφτί και Κουλουχέρης.

Από εκεί και πέρα τρέξιμο συμπεριελάμβανε το πρόγραμμα για τους επίσης τραυματίες Βαγγέλη, Πιοβεζάν και Φρασέρι κι όσο τέλος για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση και στην συνέχεια ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησαν και διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 21:15 στο Κλ. Βικελίδης. Αναλυτικά οι τιμές για τα εισιτήρια: ΘΥΡΕΣ: 1-3-4: 20 ευρώ. ΘΥΡΑ 2: 30 ευρώ. ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ευρώ. ΘΥΡΑ 7: 50 ευρώ".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ