ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ... του άσσου

Φουλ... του άσσου
Μπενάλιο, Παναθηναϊκός

Ο Μπενάλιο... σκέφτεται, τον Μορέτο τον στέλνουν και η Ρίβερ Πλέιτ "καλοβλέπει" Ρομέρο

Νέα σενάρια αναφέρουν πως ο Ντιέγκο Μπενάλιο θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος της εβδομάδας. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι επισημαίνουν ότι δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Νασιονάλ Μαδέιρα και το "τριφύλλι" όμως θεωρείται ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις προσεχείς μέρες.
Οι Πορτογάλοι δεν συζητούν για τον υψηλόσωμο γκολκίπερ για λιγότερα από 2 εκατομμύρια λόγω της κλάσης ενός ταλαντούχου πορτιέρο.

Ο ίδιος ο Ντιέγκο Μπενάλιο ο οποίος προετοιμάζεται για το φιλικό της Εθνικής Ελβετίας με την Αργεντινή το προσεχές Σάββατο (02/06) όπου και αναμένεται να ξεκινήσει, βασικός, φαίνεται να αποφασίζει σύντομα για το μέλλον του.

"Η ώρα του Μπενάλιο"

" Η ώρα του Μπενάλιο", αναφέρει σχετικό άρθρο σε δημοσίευμα ελβετικής ιστοσελίδας ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του 24χρονου τερματοφύλακα της Μαδέιρα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και του Παναθηναϊκού.

" Υπάρχει κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Για την ώρα όμως έχω στο μυαλό μου μόνο την αναμέτρηση με την Αργεντινή. Θα σκεφτώ το μέλλον μου της καριέρας μου μετά την Κυριακή.

Είναι σημαντικό, πως

τα δύο χρόνια που αγωνίζομαι στη Νασιονάλ Μαδέιρα με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ και να βγω στο προσκήνιο, προκειμένου να γίνει ότι και σήμερα" λέει μεταξύ άλλων ο Ελβετός γκολκίπερ.

"Καλοβλέπουν" και Μορέτο



Ο Παναθηναϊκός δείχνει φέτος να επιμένει πορτογαλικά, αφού Γιάσμινκο Βέλιτς και Ζοσέ Πεσέιρο εμπιστεύονται την αγορά αυτή. Ετσι, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας από την ιβηρική χερσόνησο το "τριφύλλι" έπειτα από εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του Μαρσέλο Μορέτο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Μπενφίκα δίχως πάντως να υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Μορέτο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λουζιτανούς και ως εκ τούτου για να παραχωρηθεί θα πρέπει η ελληνική ομάδα να καταβάλλει περίπου ένα εκ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Μπενφίκα από τον Ιανουάριο του 2006, αφού προηγουμένως φόρεσε τις φανέλες δέκα ομάδων (μεταξύ άλλων Μπραζιλιένσε, Πορτουγκέζα και Σετούμπαλ).

"Καλοβλέπει" Ρομέρο η Ρίβερ Πλέιτ


Δημοσίευμα της "Ole" αναφέρει πως στο στόχαστρο της Ρίβετ Πλέιτ βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Ρομέρο. O Aργεντίνος μέσος του "τριφυλλιού" μπορεί να μην έπεισε με τις εμφανίσεις τους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν το κάτι παραπάνω, ωστόσο ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να επαναπατριστεί, αν μετουσιαστεί σε ουσία το ενδιαφέρον της αργεντινικής ομάδας.

Ο Σεμπεστιάν Ρομέρο μπορεί να έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα ωστόσο αν φθάσει μια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ