ΑΓΓΛΙΑ

Φούλαμ: Ο Ντιόπ συνελήφθη για απειλές θανάτου κατά της πρώην γυναίκας του

Ο αμυντικός της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ, συνελήφθη στη Γαλλία, καθώς απειλούσε  επανειλημμένα ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του.
Ο αμυντικός της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ, συνελήφθη στη Γαλλία, καθώς απειλούσε επανειλημμένα ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του. © 2023 DAVID CLIFF/ AP IMAGES

Ο αμυντικός της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ, συνελήφθη στη Γαλλία, καθώς απειλούσε επανειλημμένα ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του.

Ο παίκτης της Φούλαμ, Ίσα Ντιόπ συνελήφθη σε ξενοδοχείο στη Γαλλία, αφού κατηγορήθηκε για τις επανειλημμένες απειλές θανάτου στη πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με τη "La Depeche" ο Ντιόπ και η πρώην σύντροφός του βρίσκονται στη μέση ενός διαζυγίου. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Το φερόμενο θύμα φαίνεται να διεκδικεί μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πρόθυμος να διαθέσει. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη και για αυτόν τον λόγο είναι πιθανό ο άλλοτε στόπερ της Τουλούζ να θέλει ξεφορτωθεί την 29χρονη πρώην του".

Στην εφημερίδα τονίζεται ότι ο Ντιόπ: "Έχει ήδη αναγνωρίσει ορισμένα από τα γεγονότα, δηλώνοντας ότι τα λόγια και οι απειλές του δεν ήταν σοβαρές".

Η σύντροφός τον κατήγγειλε την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι αρχές περίμεναν να τον συλλάβουν τον Ντιόπ, όταν αφίχθη στη Γαλλία. Η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει για 24 ώρες, αλλά μπορεί να δοθεί παράταση από δικαστή.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ