ΑΡΗΣ

Φουλάρει από Τρίτη για ΠΑΣ

Φουλάρει από Τρίτη για ΠΑΣ
πανηγυρική INTIME SPORTS

Στον Άρη μετά το σημερινό χαλάρωμα θα φουλάρουν από την Τρίτη για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή του Άρη μπορεί να έφθασε τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη από την Λιβαδειά, ωστόσο το μεσημέρι έκανε το καθιερωμένο της χαλάρωμα και πλέον από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όσοι αγωνίστηκαν χθες στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο μόνος από αυτούς που αγωνίστηκαν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας χθες που έκαναν θεραπεία ήταν ο Νίκος Παντίδος αφού αποκόμισε ένα χτύπημα στη γάμπα του.

Ο 21χρονος αμυντικός του Άρη θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης μετά το αυριανό ρεπό όπως κάτι ανάλογο ισχύει και με τους Μανόλη Παπαστεριανό και Δημήτρη Ασλανίδη.

Οι δυο τους είχανε απουσιάσει από το χθεσινό παιχνίδι στην Λιβαδειά εξαιτίας μίας διάτασης στο γαστροκνήμιο ο πρώτος και ενοχλήσεων στους προσαγωγούς του ο δεύτερος.

Στην προπόνηση της Τρίτης θα δώσουν το παρών και οι Νταβίντ Αγκάνθο και Νούνο Κοέλιο που βρέθηκαν στις πατρίδες τους, σε Ισπανία και Πορτογαλία αντίστοιχα, μετά την μία εβδομάδα άδειας που τους δόθηκε όντας τιμωρημένοι έχοντας συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αγκάνθο και Κοέλιο θα είναι στην διάθεση των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή στο παιχνίδι του Σαββάτου όπως και ο Κώστας Καζναφέρης που στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του την περασμένη Δευτέρα κόντρα στην Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αύριο εν τω μεταξύ είναι να αναχωρήσουν για την Αθήνα οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ερωτόκριτος Νταμαρλής ώστε οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη να ενσωματωθούν με την Εθνική Ελπίδων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ