ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρει για στόπερ κλάσης

Φουλάρει για στόπερ κλάσης
Άλεξ Σίλβα

Μετά τον Μπομπό, που είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ο πρωταθλητής εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού αξίας

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Μπομπό, του οποίου η μεταγραφή στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη (2/6), είναι μόνο η αρχή. Ο νταμπλούχος Ελλάδας φουλάρει για μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία, αυτή τη φορά για το κέντρο της άμυνας.
Ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σίλβα του Αμβούργου, ο Σουηδός Όλοφ Μέλμπεργκ της Γιουβέντους και ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Λουγκάνο της Φενέρμπαχτσε είναι τα τρία ονόματα που κυριαρχούν στην ερυθρόλευκη λίστα. Πρόκειται αναμφίβολα για τρεις εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, όμως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να πληρώσει και να αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε η αποχώρηση του Παρασκευά Άντζα από την ενεργό δράση.

Ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στη νέα εβδομάδα, αφού πρώτα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση του Μπομπό. Ο νταμπλούχος Τουρκίας, Βραζιλιάνος επιθετικός, ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα παρά την πράσινη σφήνα, που έπεσε στο κενό.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Μπεσίκτας όσο και με τον μάνατζερ του 24άχρονου άσου, Χουάν Φίχερ και μέσα στο επόμενο διήμερο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κλείσει η μεγάλη μεταγραφή, με την πειραϊκή ομάδα να δίνει στον τουρκικό σύλλογο τρία εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό.

Το επίσημο "αντίο" του μεγάλου αρχηγού

Τέλος, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/6, 12:00), στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την απόφαση που πήρε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο μεγάλος αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, με τους 18 τίτλους τα τελευταία 13 χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει να πει πολλά και τα λόγια του αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο "Τζόλε" θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του από κάποιο άλλο πόστο.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ