SERIE A

Φουλάρει για τον Ιταλιάνο η Μπολόνια, μετά από τον τελικό της Φιορεντίνα με τον Ολυμπιακό

Fiorentina's head coach Vincenzo Italiano stands before the Europa Conference League playoff first leg soccer match between SC Braga and Fiorentina at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 16, 2023. (AP Photo/Luis Vieira)
Fiorentina's head coach Vincenzo Italiano stands before the Europa Conference League playoff first leg soccer match between SC Braga and Fiorentina at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 16, 2023. (AP Photo/Luis Vieira) @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Η Μπολόνια πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το Champions League όμως δεν θα έχει τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο της από τη νέα σεζόν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα είναι πλέον ο Νο 1 στόχος των ροσομπλού.

Ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο οδήγησε την Φιορεντίνα στην κατάκτηση της 8ης θέσης στην Serie A και στη συμμετοχή στο νέο Conference League, όμως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με τους βιόλα.

Και αυτό γιατί θα βρεθούν στον φετινό τελικό του Conference League, απέναντι στον Ολυμπιακό στην "OPAP Arena", με την ομάδα της Τοσκάνης να φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο μετά από τους δύο χαμένους τελικούς την περασμένη σεζόν και να πάρει ταυτόχρονα το εισιτήριο για την League Phase του Europa League.

Αυτό που θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί είναι πως η επόμενη ημέρα δύσκολα θα τον βρει στον πάγκο της Φιορεντίνα, με τον Ιταλιάνο να είναι από τους πλέον περιζήτητους προπονητές στην ιταλική αγοράρ και την Μπολόνια να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως την ομάδα που τον διεκδικεί με τις μεγαλύτερες αξιώσεις.

Και αυτό γιατί οι ροσομπλού ψάχνουν έναν ικανό διάδοχο για τον Τιάγκο Μότα (φαβορί να αναλάβει την Γιουβέντους), με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως οι ροσομπλού θα κάνουν κίνηση για να τον κάνουν δικό τους μετά από τον τελικό της Φιορεντίνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας ως εναλλακτικές περιπτώσεις τους Τεντέντσκο, Σάρι, Ντι Φραντσέσκο και Παλαντίνο.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ