ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φουντώνουν οι φήμες για Αγουέρο

Φουντώνουν οι φήμες για Αγουέρο
Αγουέρο

Κάτοικο Καταλονίας και Μπαρτσελόνα θέλουν τον Σέρχιο Αγουέρο από το καλοκαίρι, δημοσιεύματα από την Αργεντινή

Τα δύο παιδιά θαύματα της Αργεντινής, οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγουέρο, έχουν τεθεί αντιμέτωποι στην Πριμέρα Ντιβισιόν ουκ ολίγες φορές, ωστόσο από την επόμενη σεζόν είναι πολύ πιθανό να υπηρετούν τον ίδιο σύλλογο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής.
Οι "Golpasion" και η "Depornauta" αναφέρουν ότι ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πάρει την απόφαση να αποχαιρετήσει το "Βιθέντε Καλντερόν" και τους "ροχιμπλάνκος" προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο "Νόου Καμπ και τους "μπλαουγκράνα". Μάλιστα τα εν λόγω σενάρια θέλουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ισπανικών συλλόγων να έχουν ήδη ξεκινήσει!

Οι δύο εφημερίδες ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, έχει αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις, με την ελπίδα να καταφέρει να πείσει τους διοικούντες της Ατλέτικο Μαδρίτης να ανάψουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επίσης, τονίζεται ότι η "Μπάρτσα" προτίθεται να βγάλει το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Αγουέρο, ο οποίος απέρριψε το καλοκαίρι που πέρασε προτάσεις τόσο από την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και από την Τσέλσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκτήθηκε από την Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2006.






TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ