ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ: "Η καρδιά και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας, πάμε Ολυμπιακάρα μου"

Φουστέρ: "Η καρδιά και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας, πάμε Ολυμπιακάρα μου"

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για το σημαντικότερο ματς της ιστορίας του, με αντίπαλο ττην Φιορεντίνα και ο Νταβίντ Φουστέρ θέλησε να στείλει μήνυμα εμψύχωσης στον κόσμο της ομάδας πριν από τον τελικό του Conference League.

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον Ολυμπιακό, αφού το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24) θα κοντραριστεί με την Φιορεντίνα στην "OPAP Arena" με ένα τεράστιο διακύβευμα: το τρόπαιο του Conference League.

Ενόψει μάλιστα της σπουδαίας αναμέτρησης, που θα φέρει τους ερυθρόλευκους για πρώτη φορά στην ιστορία τους απέναντι σε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο, ο Νταβίντ Φουστέρ θέλησε να "φτιάξει" τον κόσμο των Πειραιωτών μέσω μηνύματός του, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό των ερυθρολεύκων στο Twitter.

"Γεια σου αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι εκεί αύριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Αλλά η καρδιά μου και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας.

Έχετε δείξει απίστευτη δύναμη και προσήλωση σε όλο το τουρνουά. Παίξτε με πάθος ξανά και να ξέρετε πως όλοι οπαδοί σας θα ζητωκραυγάζουν για εσάς.

Καλή τύχη στον τελικό και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Μέχρι τέλους. Τις καλύτερες ευχές μου και πάμε Ολυμπιακάρα μου", ήταν τα λόγια του Ισπανού στο σχετικό video, με τον 42χρονο πλέον Φουστέρ να έχει γράψει χρυσές σελίδες δόξας στο "Καραϊσκάκης" από το 2010 μέχρι το 2016 και να είναι από τους πιο αγαπητούς ξένους που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ