ΠΑΟΚ

Φραστικό επεισόδιο Σάντος-Μπακαγιόκο

Φραστικό επεισόδιο Σάντος-Μπακαγιόκο
γεωργιου

Σάντος και Μπακαγιόκο είχαν φραστικό επεισόδιο στη προπόνηση της Τρίτης. Σε απολογία κλήθηκε ο Ιβοριανός

Συγκεκριμένα ο Ιβοριανός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν ακολουθούσε το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού στους ρυθμούς που επιθυμούσε με αποτέλεσμα να μην περάσει απαρατήρητο με τους δύο να είχαν μία σύντομη και παράλληλα έντονη συνομιλία.
Όπως ήταν επόμενο ο Μπακαγιόκο κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αύριο το μεσημέρι με όλα να δείχνουν ότι θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πανθρακικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με τους υπόλοιπους κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα αμφίβολος παραμένει ο Βασίλης Λάκης που ξεκίνησε τρέξιμο.

Δανεικός στην Καβάλα ο Γεωργίου

Ο Βαγγέλης Γεωργίου αποφασίστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δοθεί με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι, στην Καβάλα.Ο 20χρονος αριστερός μπακ χαφ είναι σίγουρο πως στην επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει αποκτήσει εμπειρίες δεδομένου ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Στα αγωνιστικά μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πανθρακικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με τους υπόλοιπους κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβει το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αντίθετα αμφίβολος παραμένει ο Βασίλης Λάκης που ξεκίνησε τρέξιμο.

Χαλκιάς: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, το διπλό ντέρμπι με τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και γενικότερα για την πορεία της ομάδας μίλησε στον "Extrasport" ο Κώστας Χαλκιάς.

" Μετά από το αποτέλεσμα του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ήμασταν υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό. Όλα πήγαν καλά, η ομάδα επιθετικά λειτούργησε σωστά και αμυντικά δεν υπήρξαν προβλήματα. Ήμασταν αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί. Αν κάποιος θέλει να αναλύσει τον αγώνα μπορεί να πει πολλά, αλλά ξέρετε ότι αυτό που μετράει είναι η ουσία και το αποτέλεσμα. Η ομάδα δεν έφτασε στο 100% της απόδοσης της, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, υπάρχει μόνο το επόμενο εναντίον του Άρη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη (σ.σ. Λάκης) ο προπονητής μας μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιον θέλει.

Πρώτα προσέχουμε το παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μετά τον επαναληπτικό του κυπέλλου. Έτσι το βλέπουμε εμείς και δεν συμφωνώ με όσους συνδέουν και συγκρίνουν τους δυο αγώνες. Την Κυριακή θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουμε κοντά στην κορυφή και από την Δευτέρα, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο σημείο που να μπορεί να λεει ότι θα ρίξει το βάρος του στο ένα ή στο άλλο παιχνίδι. Θα το κάνει και στα δυο, αυτό κάνουμε από την αρχή της περιόδου και γι' αυτό έχει κερδίσει την συμπάθεια των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία συγκρίσεων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, σε μια σειρά δεκάδων αγώνων θα υπάρξουν καλές εμφανίσεις, μέτριες και κακές. Το σωστό ξεκίνημα μιας πορείας είναι η σταθερότητα και αν την πετύχεις, τότε θέτεις στόχους.

Κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται στην ομάδα, σημαίνει ότι έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και έρχεται για να αγωνιστεί και να προσπαθήσει για το καλό της ομάδας και του εαυτού τους. Οι δυο νέοι που ήρθαν έπαιξαν κιόλας, φάνηκε ότι ο κόσμος τους αποδέχθηκε αλλά και με όσα έκαναν στο γήπεδο, έδειξαν ότι θα ενσωματωθούν γρήγορα.

Προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με ότι κάνω στο γήπεδο. Αυτό όμως, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τι ζητάει από τον αθλητή η ομάδα του. Ποτέ μου δεν έθεσα σαν στόχο το 10, τοποθετώ σαν άριστα το 100 για να μπορώ να ξεπερνάω το 10. Από τις εμφανίσεις υπάρχει ικανοποίηση και αυτό είναι συνδεδεμένο με την πορεία της ομάδας. Το στοιχείο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία με τους συμπαίκτες μου για να εξασφαλίζεται το μηδέν στην εστία μου. Είναι υπερβολή να πω πως ότι έχω κάνει στον ΠΑΟΚ το έκανα μόνος μου, χωρίς συνεργασία με τους συμπαίκτες μου -κυρίως- της αμυντικής γραμμής δεν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα".
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ