ΠΑΟΚ

Φρίνγκερ στο SPORT 24: "Θα κάνω υπομονή"

Φρίνγκερ στο SPORT 24: "Θα κάνω υπομονή"
φρινγκερ

O Φρίνγκερ δήλωσε στο SPORT 24: "Θα κάνω υπομονή". Άνθρωπος της ΠΑΕ επικοινώνησε ήδη μαζί του

"Είδα κάποιες κλήσεις στο κινητό μου από Ελλάδα... Βρήκε η ομάδα νέο πρόεδρο; Μακάρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση για τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα το δικό μου βρίσκεται πλέον στην FIFA. Αυτή έχει τον λόγο αλλά σίγουρα δεν θέλω να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Αν μετά από αυτές τις εξελίξεις με πάρουν από την ομάδα τηλέφωνο και μου πουν να κάνω ακόμα λίγο υπομονή θα το κάνω. Πιστεύω ότι σε τέτοια περίπτωση θα μπορέσουμε να βρούμε μία άκρη. Σίγουρα όμως θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".



Mετά την επικοινωνία με το SPORT 24 ο Ρολφ Φρίνγκερ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Σάκη Λάιο όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis λέγοντας:

"Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Λάιο, που μου είπε ότι ο κ. Γούμενος παραιτήθηκε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω και άλλες ημέρες για την καταβολή της δόσης των χρημάτων που μου οφείλει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα χρήματα και τις δύο δόσεις των 50.000 ευρώ.

Γνωρίζω ότι υπάρχει μία διαφορετική κατάσταση με την παραίτηση του κ. Γούμενου, ότι αναζητούν πηγές για να βρουν χρήματα. Εγώ έχω την καλή διάθεση για να περιμένω τα χρήματα μου.

Το μόνο τηλεφώνημα που έχω δεχθεί είναι από τον κ. Λάιο. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα για την οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει ανάμεσα σε μένα και τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι απαιτείται χρόνος για να υπάρξει μία νέα διοίκηση η οποία να φροντίσει για όλα τα θέματα.

Περιμένω εδώ και δύο χρόνια την ομάδα του ΠΑΟΚ για να με τακτοποιήσει οικονομικά, δεν έχω πρόβλημα να περιμένω μερικές ημέρες ακόμη".









Όσο για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε : "Μου είχε αρέσει η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, τόσο αγωνιστικό όσο και η σχέση μου με τον κόσμο. Είναι κάτι διαφορετικό να συνεργάζεσαι με τον ΠΑΟΚ, είναι καλό να βρεθεί μία νέα διοίκηση.

Κανείς προπονητής με την προηγούμενη κατάσταση δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι στην τέταρτη θέση, δείχνει ότι έχει καλό υλικό. Έχει κόσμο σε όλο τον κόσμο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ελβετία κάτι που διαπίστωσα και στην συνάντηση που είχα με φιλάθλους από την Ζυρίχη".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ