ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φτιαγμένοι από ατσάλι!

Φτιαγμένοι από ατσάλι!
Σέζαρ

Οι παίκτες πάνω απ' όλα κράτησαν την αξιοπρέπειά τους. Τελευταία εκπομπή των οργανωμένων

Οι παίκτες αυτοί, έχουν κατακτήσει τόσους τίτλους στην καριέρα τους, που αν τους προσθέσουν δεν θα τους φτάνει καμιά άλλη ελληνική ομάδα.

Κι όμως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ζουν κι αναπνέουν, τρέχουν και μάχονται με τόσα πάνω από το κεφάλι τους. Έχουν τις προειδοποιήσεις του προέδρου τους, ο οποίος κάθε φορά που παει στου Ρέντη τους... πετάει κι ένα «θα 'χουμε πρόβλημα».

Έχουν τα δικαστήρια του προπονητή, τις εμμονές του, τις λανθασμένες κινήσεις του, την κακή συμπεριφορά του απέναντί τους και όμως, δεν «κωλώνουν» και τον κερδίζουν και αυτόν.

Έχουν τους αντιπάλους που σε κάθε αγώνα, προσπαθούν και να τους κερδίσουν, αλλά και να τους... σακατέψουν. Για δείτε για παράδειγμα ο Καστίγιο, πόσες κλωτσιές έχει φάει από πίσω; Κι αυτόν ως παράδειγμα τον φέραμε.

Έχουν και τους οπαδούς, που πάνω στην «θολούρα» και το άγχος μιας διαφαινόμενης ήττας αρχίζουν να ουρλιάζουν και να αποδοκιμάζουν.

Πόσο μεγάλη νίκη η Κυριακάτικη! Από τα παιχνίδια, που είσαι περήφανος για τον συμπαίκτη σου. Ό,τι κι αν έκανε, όσο καλά ή άσχημα κι αν έπαιξε. Γιατί απλά, μαζί τ' ακούσατε, μαζί πολεμήσατε και μαζί κερδίσατε στο τέλος. Οι «ατσάλινοι» αυτοί παίκτες με τον τσαμπουκά τους έχουν πάρει διαφορά πέντε βαθμών από τους δεύτερους που συνεχίζουν να τους κυνηγάνε.

Η κατάσταση

Όσον αφορά τώρα, τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη; Τί κάνουν οι πρωταγωνιστές κάμποσες ώρες μετά;
Οι παίκτες απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους. Ώρες για συλλογισμό, ώρες για ηρεμία και κυρίως, ώρες για να ξεχαστείς από τα βάσανα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι συνεργάτες του, είναι προβληματισμένοι. Και για κάποια συνθήματα που ακούστηκαν, αλλά και για το ότι η ομάδα εδώ και καιρό χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» ώστε να έρθει στα ίσια της. Ναι μεν κερδίζει, αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να πάει καλύτερα.

Ο Σόλιντ, είναι ο καλύτερος απ' όλους. Στην συνέντευξη Τύπου, έδειξε να μην ασχολείται με τίποτε, έκανε δικές του δηλώσεις, απέφυγε να απαντήσει για τις αποδοκιμασίες και όπως μετά τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ, έτσι και τώρα, πιστεύει ότι για όλα η ευθύνη πρέπει να βαραίνει το υλικό της ομάδας και κανέναν άλλο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, έγιναν κι αυτοί πρωταγωνιστές με τα συνθήματα. Η Θύρα 7 πάντως, τοποθετήθηκε στην εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δέχεται και δεν την εκφράζουν τα όσα ακούστηκαν στο γήπεδο.

Το μέλλον
Η ουσία είναι, ότι και πάλι «μαχαίρι και καρπούζι» βρίσκονται στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτός καλείται να λύσει τις καταστάσεις και να έχει τον τελευταίο λόγο. Μάλλον η επίσκεψή του την παραμονή του ματς με το Αιγάλεω στου Ρέντη δε βοήθησε. Και δεν αναφερόμαστε στους παίκτες. Αυτοί έτρεξαν, πίεσαν και κέρδισαν.

Κανείς άλλος όμως, πλην των ποδοσφαιριστών, δεν κατάλαβε. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τον Ιωνικό των χιλίων προβλημάτων και μετά ένα ματς κυπέλλου. Στη συνέχεια είναι οι διακοπές των Χριστουγέννων. Που σημαίνει, ότι υπάρχει χρόνος για ηρεμία, αλλά και για τυχόν αποφάσεις...

Τελευταία εκπομπή για τους οργανωμένους
Τη Δευτέρα (11/12), οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν, μέσω του βήματος που έχουν καθημερινά στο TV Magic, πως σταματούν την τηλεοπτική τους εκπομπή. Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι αναστέλουν την εκπομπή προκειμένου να μην πει κάποιος πως δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο.

Kύπριοι για Γούμπεϊ
Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζούλιους Γούμπεϊ. Πρόκειται για 22χρονο επιθετικό (17/05/1984) από τη Σιέρα Λεόνε, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Κραϊόβας και Σπαρτάκ Ναλτσίκ. H ρουμανική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 250.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα, ενώ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι διατεθειμένες να δώσουν 200.000 ευρώ. Όσο για τη Ναλτσίκ, η ρωσική ομάδα θέλησε να δοκιμάσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γούμπεϊ αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα, που προτίθεται να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα από τη Μεγαλονήσο ο Ολυμπιακός θέλει να δοκιμάσει τον παίκτη, αλλά η κυπριακή ομάδα δεν συζητά καν το ενδεχόμενο αυτό, καθώς τονίζει πως η αξία του διεθνούς επιθετικού είναι δεδομένη.































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ