ΠΑΟΚ

"Fu#$ you Zagorakis!"

"Fu#$ you Zagorakis!"
Tόργκελε

"Fu#$ you Zagorakis!". Όλα τα είχε η ομάδα οι κόντρες μεταξύ των παικτών της έλειπαν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην χθεσινή προπόνηση Ζαγοράκης και Τόργκελε είχαν έντονη λογομαχία.

Όπως γράφτηκε λοιπόν κατά την διάρκεια της προπόνησης ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε παρατηρήσεις στον Τόργκελε για το γεγονός ότι δεν μαρκάρει.

Ο Ούγγρος επιθετικός του απάντησε ότι δεν πρέπει να του μιλάει με αυτό το ύφος. Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν με τον “Ζαγόρ” να του απαντάει πως δεν τον θεωρεί μέλος του ΠΑΟΚ και δεν θέλει τέτοιους συμπαίκτες.

Ο έλεγχος ξέφυγε με τους δύο παίκτες να βρίζονται. Ο Τόργκελε του είπε "Fu@& you", o Ζαγοράκης του απάντησε και ευτυχώς που οι υπόλοιποι παίκτες παρενέβησαν και δεν πιάστηκαν οι δύο τους στα χέρια.

Ανασφάλεια


Αποτέλεσμα του παραπάνω περιστατικού έχει να κάνει και με τον εκνευρισμό που διακρίνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί σε διοικητικό επίπεδο και είναι λογικό να επηρεάζει την παρουσία τους όπως έγινε χθες.

Μάλιστα όσον αφορά το ότι έλαβε χώρα χθες μεταξύ Ζαγοράκη και Τόργκελε θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε την παρέμβαση των ανθρώπων της τεχνικής ηγεσίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα.

Το γεγονός εξάλλου ότι το τελευταίο διάστημα ανάλογα φαινόμενα όπως το χθεσινό κάνουν συχνά την εμφάνιση τους επιβεβαιώνει την ανησυχία και την ανασφάλεια που αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν έχουν καμία ενημέρωση για τις εξελίξεις που δρομολογούνται σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Χωρίς Βαγγελή-Ρεμπόσιο

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλαίσια της συνέχισης της προετοιμασίας για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μετά το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλέανθης Βικελίδης" τη φορά αυτή με την Λάρισα στο Αλκαζάρ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μομτσίλο Βούκοτιτς, δεν υπολογίζει στους Βαγγελή και Ρεμπόσιο.

Ο Βαγγελής συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και να είναι έτοιμος για τον αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη.

Όσο για τον Ρεμπόσιο ο διεθνής Περουβιανός ακολουθεί τη θεραπεία με ενέσεις και σε 10 περίπου ημέρες θα φανεί αν υπάρχει προοπτική να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ή αν θα πρέπει να αναζητηθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος για σήμερα ο Μομτσίλο Βούκοτιτς θα δείξει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα με την Λάρισα στο προγραμματισμένο για τις 16:00 φιλικό παιχνίδι με τους νέους, προκειμένου να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και πως λειτουργεί η ομάδα με δεδομένη την απουσία του Μπαρκαουάν, που είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Εξαιτίας λοιπόν της απουσίας του Ρουμάνου είναι πολύ πιθανό ο προπονητής του "Δικεφάλου" να καταφύγει σε ένα δίδυμο Μέγκαχεντ - Μελίσση χωρίς να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Χασιώτη.
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ