CHAMPIONS LEAGUE

Φυγαδεύτηκαν Λίβερπουλ και Μίλαν

Φυγαδεύτηκαν Λίβερπουλ και Μίλαν
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ και Μίλαν ήρθαν στην Αθήνα, όμως φυγαδεύτηκαν απο το αεροδρόμιο και δεν έκαναν δηλώσεις

Η Λίβερπουλ κατέφτασε στην Αθήνα, λίγο μετά τις 16:00, αλλά δεν έκαναν το... χατίρι των δημοσιογράφων που τους περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος". Οι Αγγλοι φυγαδεύτηκαν από το αεροδρόμιο και αναχώρησαν απευθείας για το ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, όπου και θα διαμείνουν.
Λίγο μετά την άφιξη της ομάδας, κατέφτασαν και οι πρώτοι φίλαθλοι των "κόκκινων". Τρία με τέσσερα τσάρτερ προσγειώθηκαν στον ελληνικό αερολιμένα, με επιβάτες κυρίως παιδιά και αρκετές οικογένειες.

Ίδιο... δρόμο και η Μίλαν

Λίγη ώρα αργότερα, αφίχθησαν και οι Ιταλοί. Η αποστολή των "ροσονέρι" φυγαδεύτηκε κι αυτή από την πίστα του αεροδρομίου και κατευθύνθηκε προς το Καβούρι.

Από την κύρια πύλη των αφίξεων βγήκαν μόνο ορισμένοι επίσημοι και παλαίμαχοι των Ιταλών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην άσος της εξάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο Λεονάρντο, ο οποίος στάθηκε και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ελπίζω να μην πάει πάλι στα πέναλτι", είπε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: "Στην Λίβερπουλ ταιριάζει πιο πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό φαίνεται από το ότι έφτασε σε δυο τελικούς μέσα σε μια τριετία, την στιγμή που στο πρωτάθλημα δεν τα καταφέρνει. Ελπίζω να γίνει ένα ανοικτό ματς κι από τις δυο ομάδες, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση. Η Μίλαν θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη για να φτάσει στην επιτυχία. Πρέπει να μάθει από τα λάθη της σε σχέση με τον τελικό του 2005. Ηρθαμε να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί. Μπορούμε να νικήσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο".








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ