ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φυτανίδης: "Δεν υπάρχει καμία συμφωνία"

Φυτανίδης: "Δεν υπάρχει καμία συμφωνία"

Ο Σωκράτης Φυτανίδης διέψευσε κάθε σενάριο που τον θέλει να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ή με άλλη ομάδα. Προτεραιότητά του τη δεδομένη στιγμή είναι ο Ατρόμητος και τα Πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, είναι ο παίκτης που ακούγεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή, όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγω για συμφωνία του Έλληνα αμυντικού με το "τριφύλλι", κάτι που όμως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα "Sportday", δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε το απόσπασμα των δηλώσεων του Σωκράτη Φυτανίδη στη "Sportday" σχετικά με το μέλλον του:

Γέμισαν τα πρωτοσέλιδα με το όνομά σου και την πιθανή συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει τελικά;

"Είναι κάτι για το οποίο υπεύθυνος είναι ο μάνατζερ μου. Εγώ προσπαθώ να μένω προσηλωμένος στους στόχους μου. Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν σύλλογο αυτή τη στιγμή και φυσικά ούτε με τον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μου είναι στον Ατρόμητο τώρα και θα ήταν άσχημο να σκέφτομαι άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν".

Άρα να περιμένουμε οποιαδήποτε εξέλιξη μετά τα πλέι οφ;

"Δεν θέλω να βιαστώ και να πάρω αποφάσεις που δεν είναι σωστές για την καριέρα μου. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα και με μένα και με τον εκπρόσωπό μου, όταν θα φτάσει η ώρα".

Έχεις ένδειξη ότι θα έρθει εκείνη η ώρα και θα σε καλέσει ο Ατρόμητος για νέα συζήτηση;

"Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το σκεφτεί η ομάδα. Είναι σημαντικό το μέλλον μου, αλλά πιο σημαντικά είναι τα πλέι οφ. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε περίοπτη θέση για μένα, ακόμα κι από ομάδες που μπορεί να είναι μεγαλύτερες ή ομάδες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι μέσα από τον Ατρόμητο έφτασε μια κλήση από την Εθνική και μου έχει προσφέρει πολλά".

Τι προσδοκίες υπάρχουν για τα Πλέι οφ;

"Αν κάνουμε μια νίκη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα βλέπουμε ακόμα και την πρώτη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση μένουμε πολύ πίσω. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ