ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γ. Βαρδινογιάννης: "Καλύτερος ο ΠΑΟ"

Γ. Βαρδινογιάννης: "Καλύτερος ο ΠΑΟ"
ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Χαρούμενος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, τόνισε μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: "Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο, αλλά και ο ΠΑΟ, που ήταν καλύτερος"

Γιώργος Βαρδινογιάννης: " Σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο αλλά και ο Παναθηναϊκός που ήταν καλύτερος".

Αργύρης Μήτσου: " Απλά κέρδισε ο καλύτερος".

Οτο Ρεχάγκελ: " Ήταν μια σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό. Δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και αυτό είναι καλό για όλους".

Σπύρος Λιβαθηνός: " Η νίκη μετράει τόσο στο βαθμολογικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Εκανε περισσότερες ευκαιρίες. Οι παίκτες και ο προπονητής δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα. Η νίκη αποτελεί δικαίωση και για το "μεγάλο αφεντικό" της ομάδας, το οποίο έχει... ακούσει πολλά".

Βίκτορ Σάντσεθ: " Θέλω να κερδίσω τίτλους και γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό. Στη Ρεάλ και στη Λα Κορούνια είχα πάρει αρκετά τρόπαια. Τα τελευταία χρόνια όμως, η Ντεπορτίβο δεν πήγαινε καλά. Γι’ αυτό ήρθα στην Ελλάδα. Κλειδί για τη νίκη μας ήταν η συγκέντρωση. Παίξαμε με ψυχραιμία, καρδιά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η έλευση του Μουνιόθ έχει αλλάξει την ψυχολογία και την ποιότητα της ομάδας.

Ευχαριστήσαμε τους οπαδούς μας με μία μεγάλη νίκη. Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και την ιδανική ατομόσφαιρα που δημιουργήσαμε. Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο και μειώσαμε τη διαφορά. Ωραίο ματς, με δυνατές μονομαχίες. Στην επανάληψη καταφέραμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι

".

Δημήτρης Παπαδόπουλος: " Δίκαιη νίκη. Δείξαμε το απαραίτητο πάθος. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, αφού μειώθηκε η διαφορά. Ο κόσμος μπορεί να πανηγυρίζει για τη νίκη, αλλά εμείς από αύριο το πρωΐ θα πρέπει να την ξεχάσουμε. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες. Όπως χάσαμε από την ΑΕΚ, έτσι κερδίσαμε σήμερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση".

Πιερ Εμπέντε: " Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και την πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος που οι φίλαθλοι φώναξαν το όνομά μου. Ήμουν σε καλή θέση και απέκρουσα το σουτ του Οκκά. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον την πίεση".

Αλέξανδρος Τζιόλης: " Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Ισως να μην παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι το ντέρμπι κρίθηκε στο πάθος της ομάδας μου. Στο πρώτο μέρος, σε κάποιο διάστημα, το λάθος μας ήταν ότι δεν κρατούσαμε την μπάλα. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος διορθωθήκαμε.

Είμαστε στους δύο πόντους και υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές. Τίποτα δεν τελείωσε, όπως και τίποτα δεν θα κρινόταν εάν δεν κερδίζαμε. Νομίζω ότι σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στο μέλλον θα είμαστε καλύτερα. Ο καιρός είμαι υπέρ μας. Οπως θέλαμε για τους εαυτούς μας τη νίκη, τη θέλαμε και για τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι πολύ που τους ικανοποιήσαμε

".

Βαγγέλης Μάντζιος: " Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, πλέον, για εμάς. Θέλαμε το ντέρμπι και το πήραμε. Θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Στην ευκαιρία που έχασα, έκανα βλακεία που δεν πλάσαρα κι επιχείρησα σουτ".

Μίκαελ Νίλσον: "Ηταν μία δίκαιη νίκη. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό. Ηταν μία σημαντική νίκη, αφού η διαφορά που μας χώριζε μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Σε περίπτωση που δεν κερδίζαμε θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα".

Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο: "Ηταν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο. Τους χρωστάγαμε μία μεγάλη νίκη. Δεν θέλαμε να τους απογοητεύσουμε γιατί ήρθαν με τόσο πάθος να σταθούν στο πλευρό μας. Μειώσαμε τη διαφορά από την κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Γιάσμικο Βέλιτς: " Το παιχνίδι κρίθηκε στην αυτοσυγκέντρωση μας στο ματς. Παίξαμε πιο ομαδικά και αυτό έχει αρχίσει να μας βοηθάει. Το καλό για εμάς είναι ότι εκτός από την βελτίωση έρχονται και τα αποτελέσματα. Με τον Μουνιόθ άλλαξαν πολλά. Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο".

*Από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν μίλησε κανείς, μόνο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αρκέστηκε να πει: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο".























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ