BUNDESLIGA

Γαλατασαράι: Έκλεισε η μεταγραφή του Ρόλαντ Σάλαϊ από τη Φράιμπουργκ

Hungary's Roland Sallai in action during a Group A match between Scotland and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρόλαντ Σάλαϊ @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γαλατασαράι έκλεισε μία ακόμα μεταγραφή, με την τουρκική ομάδα να αποκτά από τη Φράιμπουργκ τον διεθνή Ούγγρο εξτρέμ Ρόλαντ Σάλαϊ.

Η Γαλατασαράι, μετά τον Βίκτορ Οσιμεν, προχώρησε σε ακόμη μία ηχηρή προσθήκη, αποκτώντας τον Ρόλαντ Σάλαϊ από τη Φράιμπουργκ, με τη μεταγραφή του παίκτη να ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διεθνής Ούγγρος εξτρέμ ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα και αναμένεται να ταξιδέψει απόψε (13/9) στην Κωνσταντινούπολη ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν σε Γερμανία και Ευρώπη είχε 37 συμμετοχές, μετρώντας 8 τέρματα και 4 ασίστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιζόμενος πέρυσι στο Europa League αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στην φάση των ομίλων, με τον εξτρέμ να σκοράρει μάλιστα ένα τέρμα στα μεταξύ τους ματς.

Χρειάζεται να αναφερθεί πως ο ίδιος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη Γαλατασαράι στην Ευρώπη, μίας και έχει ήδη δηλωθεί η λίστα με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν. Ως εκ τούτου, ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο League Stage την ομάδα του Οκάν Μπουρούκ.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ