ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ: Ροτέισον με ΠΑΟΚ, ανάσες ο Όσιμεν, ανέτοιμος ο Ικάρντι

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ © 2024 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Η Γαλατάσαραϊ έχει μπροστά της το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Leaague Phase του Europa League (25/9, 22:00) και ο Οκάν Μπουρούκ σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Φενέρ.

Η Γαλατάσαραϊ είναι η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League (25/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και το "6 στα 6" στη Super Lig, η τουρκική ομάδα στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη και τον αγώνα με τον Δικέφαλο στο κατάμεστο "Αλί Σαμί Γεν".

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο Οκάν Μπουρούκ θα προχωρήσει σε ροτέισον για να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων κι ο Όσιμεν, τον οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει ο Μπατσουαγί.

Επίσης, ο Μπουρούκ προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον Μπερκάν ως αριστερό μπακ αντί του Γιάκομπς και τον Γέλερτ στη θέση του Αϊχάν, στους στόπερ.

Συν τοις άλλοις, ο Μπουρούκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό του γκολκίπερ Μουσλέρα, ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα στη ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις. Αντί του πολύπειρου Ουρουγουανού την εστία της Γαλατά θα υπερασπιστεί ο Γκιουνάι.

Από εκεί και πέρα, ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές και στη μεσαία γραμμή και να χρησιμοποιήσει τον Κερέμ Ντεμιρμπάι.

Σε ό,τι αφορά στον Μάουρο Ικάρντι που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, δεν είναι πλήρως έτοιμος, γι' αυτό κι αναμένεται να πάρει χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο αν το απαιτούν οι συνθήκες του ματς.

Τέλος, ο Χακίμ Ζίγιες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ