ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ: Τραυματίστηκε ο Ικάρντι και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα του Europa League με τον ΠΑΟΚ

Galatasaray's Mauro Icardi, walks off the pitch after his team lose the Champions League play-off second leg soccer match between Galatasaray and Young Boys in Istanbul, Turkey, Tuesday, Aug. 27, 2024. (AP Photo/Francisco Seco)
Galatasaray's Mauro Icardi, walks off the pitch after his team lose the Champions League play-off second leg soccer match between Galatasaray and Young Boys in Istanbul, Turkey, Tuesday, Aug. 27, 2024. (AP Photo/Francisco Seco) @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Μάουρο Ικάρντι τραυματίστηκε στο ματς της Γαλατάσαραϊ με την Αντάνα Ντεμίρσπορ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, κάτι που τον καθιστά αμφίβολο για την πρεμιέρα του Europa League με τον ΠΑΟΚ.

Η Γαλατάσαραϊ έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με σκορ 5-1 της Αντάνα Ντεμίρσπορ, λίγες μόλις ημέρες μετά από τον αποκλεισμό της από την League Phase του Champions League (έπεσε θύμα της Γιουνγκ Μπόις), ωστόσο το φινάλε του ματς βρήκε τους ανθρώπους των πρωταθλητών Τουρκίας να είναι προβληματισμένοι.

Αιτία ο τραυματισμός του Μάουρο Ικάρντι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αναφέρει πως υποβλήθηκε σε μαγνητική και πως διαγνώστηκε με θλάση δευτέρου βαθμού στη δεξιά ομάδα μυών της πλάτης.

Αυτό πρακτικά θα τον κρατήσει για 3-4 εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντινός στράικερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος τόσο για το εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με την Φενέρμπαχτσε (22/9) όσο και για την πρεμιέρα της ομάδας του στην League Phase του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ