ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γαλλικά Μπέου σε παίκτες

Γαλλικά Μπέου σε παίκτες
INTIME SPORTS

Ενταση προκλήθηκε με την λήξη του ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και παίκτες του Ατρόμητου, όταν ο "ισχυρός άνδρας" τους προκάλεσε "θα σας ρίξω στα τέσσερα στο Βόλο". Παραλίγο σύρραξη των δύο πλευρών στην φυσούνα.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στο ματς του Περιστερίου μετά την νίκη του Ατρόμητου με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Αχιλλέα Μπέο να φέρεται, σύμφωνα με τους αντίπαλους παίκτες να προκαλεί βρίζοντάς του ενόψει της ρεβάνς.

"Θα ρίξω τέσσερα στο Βόλο" φέρεται να τους είπε με την λήξη τους ματς στην φυσούνα όπου περίμενε (και ενώ νωρίτερα είχε πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του Σανκαρέ).

Μετά τα όσα συνέβησαν στην φυσούνα και χάρη στην ψυχραιμία αρκετών δεν πήραν έκταση, έξω από τα αποδυτήρια ο "ισχυρός άνδρας" των "ερυθρόλευκων" μιλώντας για το παιχνίδι υποστήριξε πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

" Αν και κάναμε μια κακή εμφάνιση ίσως τη χειρότερη ως τώρα, νομίζω ότι το γκολ μας δίνει αρκετές πιθανότητας και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε η ομάδα που θα περάσει στον τελικό.

Εχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε ιστορία και θα τα καταφέρουμε όπως πιστεύω ότι θα μπούμε και στηνπεντάδα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη μέσω play off".


Τέλος σε ερώτηση να σχολιάσει τα όσα είχε πει ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς σε τηλεοπτική εκπομπή που προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ανέφερε:

" Ο Βοριάς είναι ένας πικραμένος που τον έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για όλα τα άθλια που έχει πει εις βάρος μου".

Μετά το ματς, πάντως, είχε ηρεμήσει και έλεγε στον Καρακατσάνη "και να περάσει ο Ατρόμητος θα το ευχαριστηθώ", ενώ υποσχέθηκε (στα σοβαρά) άψογη φιλοξενία στον Ατρόμητο, εν όψει της ρεβάνς.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ