ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γάμος αξίας... 4 εκ.ευρώ για τον Ρούνεϊ!

Γάμος αξίας... 4 εκ.ευρώ για τον Ρούνεϊ!
New Image

Μέσα στο τετραήμερο 10-14 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο γάμος Ρούνεϊ-Λάφλιν στην Κυανή Ακτή, που αναμένεται να κοστίσει στο ζεύγος 4 εκ.ευρώ

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική εφημερίδα "Sun", η 12η Ιουνίου θα είναι η ημέρα που ο Ρούνει θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την "εκλεκτή της καρδιάς του" και εδώ και μερικά χρόνια επίσημη αρραβωνιαστικιά του, Κόλιν ΜακΛάφλιν, με τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ να αναμένεται να ξοδέψει περίπου 4 εκ.ευρώ (!) για τις... ανάγκες του ιερού μυστηρίου.
Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το ακριβές μέρος που θα λάβει χώρα η γαμήλια τελετή θεωρείται top secret (το γνωρίζουν μόνο οι καλεσμένοι και η διοίκηση της Μάντσεστερ που το οργανώνει), με την ΜακΛάφλιν να αναζητάει εδώ και μερικούς μήνες το ιδανικό μέρος ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, το οποιο φαίνεται πως θα είναι στην Κυανή Ακτή.

"Η Κολίν και ο Γουέιν πηγαίνουν συχνά για διακοπές στη Νότια Γαλλία, έτσι γνωρίζουν αυτά τα μέρη", τόνισε στην εφημερίδα ανώνυμη πηγή που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι και συνέχισε:

"Θεωρητικά, τις ημέρες που θα γίνει ο γάμος ο καιρός θα είναι πολύ καλός, για αυτό το γεγονός έχουν αποφασίσει να οργανώσουν πολλά event στην ύπαιθρο. Κατά τα άλλα, η Κόλιν ήθελε να διαρκέσει η όλη γιορτή τέσσερις ημέρες, καθώς οι καλεσμένοι έρχονται από μακριά και πρέπει να ταξιδέψουν".

Η εν λόγω εφημερίδα αποκάλυψε και μερικά ακόμα ντεσού όπως: το φόρεμα της νύφης θα κοστίσει 127.000 ευρώ και θα έχει την υπογραφή του οίκου μόδας της Νέας Υόρκης "Marchesa", ενώ τα χρώματα των ρούχων των καλεσμένων (δεν θα είναι περισσότερα από 60 άτομα) θα είναι το άσπρο και το μαύρο.

Να σημειωθεί ότι τα αποκλειστικά δικαιώματα για να καλύψει το γάμο απέκτησε το αγγλικό περιοδικό "OK" έναντι του ποσού των 3,2 εκ.ευρώ, με το ζευγάρι να έχει ανακοινώσει ότι τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.








TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ