ΜΙΛΑΝ

"Γάμος" Ροναλντίνιο-Μίλαν;

"Γάμος" Ροναλντίνιο-Μίλαν;
Ροναλντίνιο-μπαρτσελόνα

Τα τυπικά φαίνεται ότι χωρίζουν Μίλαν, Ροναλντίνιο και Μπαρτσελόνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

Η Μίλαν όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι ο διεθνής σουπερ σταρ των "μπλαουγκράνα" θα αφήσει την ομάδα του μόνο για χάρη τους και αυτή την εβδομάδα οι επαφές με τον ατζέντη του πα΄κτη έγιναν εντονότερες.
"Το Σάββατο υπήρξε μία πρώτη συμφωνία", εξήγησε ο γενικός διευθυντής των "ροσονέρι" Γκαλιάνι και συνέχισε: "Τώρα μπορούμε να μιλάμε για μία πραγματική συμφωνία".

Αν και επίσημα ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, σύντομα είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Το πρόβλημαέγκειται στις απαιτήσεις των Καταλανών που δε θέλουν να χάσουν τον πρώην καλύτερο ποδοσφαιριστή τόσο στην Ευρώπη όσο και στον κόσμο με ένα ποσό ύψους 13 εκατομμυρίων λιρών λόγω των νέων κανονσμών της FIFA.

Μάλιστα σε μία προσπάθειά τους να κερδίσουν την εύνοια του ισπανικού συλλόγου, Ίντερ και Μάνστεστερ Σίτι, φέρεται να έχουν έχουν καταθέσει προτάσεις 20 και 32 εκατομμυρίων λιρών αντίστοιχα.

Όμως ο Ρομπέρτο Ασίς που βρέθηκε χθες το βράδι στο Τορίνο για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν ξεκαθάρισε τη θέση του : "Ο Ροναλντίνιο θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί σε μία ομάδα όπως η Μίλαν και συμπεριφέρθηκε τελείως επαγελματικά, ζητώντας από την Μπαρτσελόνα άδεια για να διαπραγματευθεί με την ιταλική ομάδα", δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

"Ίντερ; Αυτή τη στιγμή μιλάμε με τη Μίλαν", κατέληξε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Όπως όλα δείχνουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στην pole position όσον αφορά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, κάτι που όμως δεν αποκλείει κάποια μελλοντική πρόταση του Μοράτι και της Ίντερ για την απόκτησή του.










TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ