ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γελαδάρης:"Φινάλε στο Περιστέρι"

Γελαδάρης:"Φινάλε στο Περιστέρι"
Γελαδάρης

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Ο πολύπειρος αμυντικός αναφέρθηκε ακόμη στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας στη Νόρτσια της Ιταλίας.
" Προσωπικά έχω πολύ μεγάλη όρεξη. Μπορώ να προσφέρω πάρα πολλά στον Ατρόμητο και δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου", ανέφερε για τον ίδιο ενώ χαρακτήρισε ποιοτική την δουλειά που γίνεται επί ιταλικού εδάφους." Θα πω και φέτος ότι λέω κάθε χρόνο.

Ό,τι δηλαδή θα περιμένω αυτή η δουλειά που κάνουμε στη Νόρτσια να φανεί στο πρωτάθλημα. Πράγματι γίνεται σκληρή και ποιοτική δουλειά και τα αποτελέσματα της θα φανούν όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας γιατί κάθε τι που είναι καινούργιο, θέλει συμπαράσταση και στήριξη.

Δεν μου αρέσει να βάζω συγκεκριμένους στόχους. Θα έλεγα ότι αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να οδηγήσουμε την ομάδα μας όσο γίνεται ψηλότερα".

Καταλήγωντας ο Δημήτρης Γελαδάρης είπε :"Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω για κάθε ομάδα και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητάει καθημερινά ο προπονητής μας".



Τους...έβγαλε το λάδι

Μία ακόμη κοπιαστική μέρα περίμενε τους παίκτες του Ατρόμητου στην Νόρτσια. Η πρωινή προπόνηση είχε διάρκεια 2,5 ώρες από τις 07.30 μέχρι τις 10.00 και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Στην συνέχεια οι παίκτες έκαναν από τις 12.00 μέχρι τις 13.00 ασκήσεις στην πισίνα.

Η απογευματινή προπόνηση, στο γήπεδο, ξεκίνησε στις 18.00 ώρα Ιταλίας και θα τελειώσει αργά το απόγευμα. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκιγιέρμο Όγιος, είναι ο νεαρός Βασίλης Ρες ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη ακολουθεί σήμερα ατομικό πρόγραμμα.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ