ΑΡΗΣ

Γεμάτος προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ

Γεμάτος προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ
κούπερ

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τον τιμωρημένο Κριστιάν Νασούτι, ενώ οι Ντάρσι Νέτο και Σάκης Πρίττας εξέτισαν την ποινή τους. Ο δεύτερος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών στον αγώνα.
Τόσο όμως η δική του συμμετοχή όσο και των Χαβιέ Κάμπορα, Μιχάλη Σηφάκη, Μεντί Ναφτί και Σέρχιο Κόκε θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση (18/05). Ο Κάμπορα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ο Σηφάκης από μία κάκωση στην επιγονατίδα κι αν αύριο προπονηθούν κανονικά θα είναι στην αποστολή.

Νάφτι και Κόκε σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα-θεραπεία και η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη. Πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι και ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο Τζόνσον που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Μικροενοχλήσεις έχουν και οι Γκαρσία, Κουλουχέρης χωρίς όμως να εμπνέουν ανησυχία οι περιπτώσεις τους. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ