ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Για πάντα στον ΠΑΟΚ"

Γεωργιάδης: "Για πάντα στον ΠΑΟΚ"
γεωργιαδης

Σε μιά εκ βαθέων συνέντευξη στο "ΠΑΟΚ Magazine" ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλάει για όλους και για όλα

Συγκεκριμένα για τον ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στον "δικέφαλο" του βορρά ο 35χρονος μέσος δήλωσε: "Ναι, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Πήρα ρίσκο, όταν αποφάσισα να επιστρέψω, όμως, πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλή μπάλα ως το τέλος, όποτε εκανα το σωστό".



Ερ.: "Πώς ονειρεύεσαι να γίνει αυτό; Ισως με την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου";

Απ.: "Αυτό θα ήταν το ιδανικό".



Σε ότι αφορά τον μέλλον της ομάδας του αλλά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις επιτυχίες τόνισε: "Για να κάνει ο ΠΑΟΚ όνειρα, πρέπει πρώτα να λύσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Ο κόσμος το καταλαβαίνει και μπορεί να κάνει υπομονή, αρκεί να βλέπει θετικά βήματα. Από ‘κει και πέρα χρειάζεται ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Οσο καλοί κι αν είναι οι νεαροί παίκτες, τους τίτλους τους κρίνουν πάντα οι έμπειροι. Σε όλες τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό συμβαίνει αυτό".



Ερ.: " Αρκούν μόνο αυτά";
Απ.: "Το "Α" σε όλες τις ομάδες που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι να διαθέτουν σωστό προπονητικό κέντρο. Τέτοιο πρέπει να αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον, χρειάζονται άνθρωποι γύρω από την ομάδα, που να την αγαπούν πραγματικά και να είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ γι’ αυτήν. Αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να κάνουν τους παίκτες να νιώθουν ότι παίζουν σε μεγάλη ομάδα. Αυτό σημαίνει σωστή επικοινωνιακή πολιτική. Δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουν ποδοσφαιριστές να φύγουν από τον ΠΑΟΚ, που έχει τόσο μεγάλη δυναμική! Αν υπήρχαν σωστές συνθήκες, πιστεύετε ότι θα υπήρχε παίκτης να θέλει να φύγει από αυτό το σύλλογο. Κανένας!"



Τέλος για τον συμπαίκτη και φίλο του Θοδωρή Ζαγοράκη και το ενδεχόμενο να παραμονής του στον ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά δήλωσε: "Ο ίδιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Μόνος του θα πάρει την απόφαση. Είναι γεγονός, όμως, ότι η παρουσία του είναι σημαντική στην ενδεκάδα κι αυτό είναι προφανές".
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ