ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Πήραμε ότι αξίζαμε"

Γεωργιάδης: "Πήραμε ότι αξίζαμε"
Γεωργιάδης

Γεωργιάδης: "Πήραμε ότι αξίζαμε"

Ούτε το ισόπαλο 0-0 με τον Εργοτέλη αλλά πολύ περισσότερο η εμφάνιση του δευτέρου ημίχρονου δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και παράλληλα να επιφέρει προβληματισμό.
Ακόμα και ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε να μην πει τίποτα στους παίκτες του στα αποδυτήρια προτιμώντας να τους μιλήσει σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου θα πρέπει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στο Παγκρήτιο αναφερόμενος στο ισόπαλο 0-0 τόνισε: "Δεν παίξαμε καλά. Αυτό είναι γεγονός και πήραμε ότι αξίζαμε. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και καταρχήν να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό", ενώ παραδέχτηκε πως: 'Θα πρέπει να δουλέψουμε για να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ".


Από την πλευρά του ο Νίκος Αραμπατζής παρά τη μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ, τόνισε: " Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, από ότι στην επανάληψη, ωστόσο είχαμε 1-2 στιγμές για να πάρουμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη, όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και με το βαθμό της ισοπαλίας".


Παρών χθες στο Παγκρήτιο και ο Γιώργος Κούδας που κατά την αποχώρησή του δήλωσε: " Γενικότερα ήταν ένα κακό παιχνίδι, περισσότερο όμως ήταν κακό για τον ΠΑΟΚ. Πάλι καλά όπως ήρθαν τα πράγματα που πήραμε το βαθμό, αν και βέβαια δεν είναι αυτός ο στόχος του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι να πω. Όταν κορυφαίος της ομάδας είναι ο Φερνάντεζ, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ