ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Τίποτα άλλο εκτός από ΠΑΟΚ"

Γεωργιάδης: "Τίποτα άλλο εκτός από ΠΑΟΚ"
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τις πολύ όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στην Τούμπα

« Η ομάδα τράβηξε πολλά τα τελευταία χρόνια και μετά την προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι ο κόσμος είναι αυτός που δίνει ζωή και ανάσα για να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή», τόνισε αρχικά ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ για να σταθεί στη συνέχεια στον κόσμο της ομάδας:

« Ο κόσμος είναι πολύ κοντά, βλέπει την προσπάθεια που γίνεται από την νέα διοίκηση και το μόνο που ελπίζουμε είναι να πάμε καλύτερα αγωνιστικά από ότι τα τελευταία χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση με το που ήρθε κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Άλλοι χρειάζονται χρόνια πολλά για το πετύχουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει μια κατάσταση που είναι καλή και στον οικονομικό τομέα. Οι πάντες είναι πληρωμένοι, ο κόσμος είναι κοντά και τα διαρκείας είναι πολλά».

Για την αγωνιστική του παρουσία στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης ανέφερε: « Ο ποδοσφαιριστής κρίνεται για την αξία του κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ή έχεις ψυχή και θάρρος ή δεν έχεις». Για το νέο αίμα της ομάδας δήλωσε: « Έχουμε 3 παιδιά ήδη στην πρώτη ομάδα και ο Πεχλιβάνης έκανε και ντεμπούτο στη Super League. Έχουμε άλλους 2-3 παίκτες που είναι δανεικοί στην Β' Εθνική Στο χέρι τους είναι να πετύχουν. Η βοήθεια όλων είναι προς το μέρος τους».

Όσο για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο, ο Γιώργος Γεωργιάδης απάντησε χαρακτηριστικά: « Είναι περίεργο ότι όποιος έχει έστω και ένα χρόνο σε αυτή την ομάδα, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από ΠΑΟΚ. Είναι ένα μυστήριο που το λένε παίκτες που έχουν παίξει έστω και ένα χρόνο εδώ. Εγώ έχω ζήσει ήδη πολύ όμορφες στιγμές εδώ».

Στα αγωνιστικά η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, πλην του Μπαϊάνο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον Βραζιλιάνο να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ