ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γεωργίου: "Που μυαλό..."

Ο Γιώργος Γεωργίου δήλωσε οτι δεν ήταν δυνατόν αυτός και οι συμπαίκτες του να έχουν το μυαλό τους στο ποδόσφαιρο, όταν όλη η Ελλάδα είναι στις φλόγες

''Όταν υπάρχουν τόσα θύματα και όταν βλέπεις τη χώρα σου να καίγεται, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο είναι να αναστείλουμε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Αυτό που συνέβη πραγματικά είναι απίστευτο και εύχομαι να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα''. Με αυτά τα λόγια, ο Γιώργος Γεωργίου έδειξε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου.

''Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη ζωή μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Όλο αυτό τον καιρό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα δουλέψουμε πάλι στους ίδιους ρυθμούς όλη την εβδομάδα με στόχο να κερδίσουμε το πρώτο ματς και στην συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας είκοσι μέρες για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι'', συνέχισε ο αμυντικός των Περιστεριωτών.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: ''Η πρεμιέρα κρύβει πάντα παγίδες και δυσκολίες και πρέπει αυτή τη μικρή παράδοση να την σπάσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον Λεβαδειακό αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς'' λέει ο Γιώργος Γεωργίου που κάνει αναφορά στις βλέψεις του Ατρόμητου λέγοντας τα εξής: ''Πρέπει να κοιτάξουμε εξίσου το ίδιο και το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας. Πρέπει να παραδειγματιστούμε από τη Λάρισα που κατέκτησε το Κύπελλο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και σε αυτό το θεσμό. Το πιο σημαντικό είναι να συνδυάζουμε το θέαμα με τη νίκη και την ουσία. Κάθε παίκτης θα δίνει ότι μπορεί και πιστεύω ότι το παιχνίδι μας θα είναι από φέτος πιο γρήγορο''.

Ο Γιώργος Γεωργίου στάθηκε ακόμα στις απώλειες που είχε πέρσι η ομάδα μέσα στο Περιστέρι λέγοντας: ''Το Περιστέρι αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα γιατί πέρσι χάσαμε πολλούς βαθμούς και μας έκοψαν το δρόμο προς την Ευρώπη. Θα πρέπει να δείξουμε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια για να μην χάσουμε πάλι τόσους βαθμούς''.

Για το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει η ομάδα, ο ύψους 1,91 μ. αμυντικός τόνισε: ''Υπάρχει πλούσιο υλικό από έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα δέσουμε πολύ καλά και θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα εμπνέει τον σεβασμό και θα είναι ανταγωνίσιμο σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Κάτι που υπήρχε άλλωστε στα δύο προηγούμενα χρόνια''.

Οι προσωπικοί στόχοι του Γιώργου Γεωργίου όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος: ''Συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της ομάδας. Το μόνο που θέλω είναι να έχω υγεία και θα δίνω ότι μπορώ για το καλό του Ατρόμητου''. Τέλος για τη μεγάλη δύναμη του συλλόγου, τους φιλάθλους, τόνισε ότι: ''Ο κόσμος του Περιστερίου είναι ενθουσιώδης, στέκεται στο πλευρό μας και είναι πάντα ο δωδέκατος παίκτης μας. Εύχομαι στο νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμα περισσότερος γιατί έτσι θα μας δώσει το κάτι παραπάνω και θα μας βοηθήσει σημαντικά για να πετύχουμε τους στόχους μας''.











TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ