ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γερεμέγεφ: "Έχουμε ένα καλό πλάνο, να αποδείξουμε στους εαυτούς μας τι μπορούμε να κάνουμε"

Έτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δηλώνει ο Γερεμέγιεφ
Έτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ δηλώνει ο Γερεμέγιεφ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Άλεξ Γερεμέγεφ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (29/9, 21:30).

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός έχει προετοιμαστεί πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τον αυριανό (29/9, 21:30) μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena", εμφανίστηκε ο Άλεξ Γερεμέγεφ.

Ο επιθετικός των "πράσινων" παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote TV που θα προβληθεί στην εκπομπή Sportshow στις 16:30 της Κυριακής (29/9) στο πρώτο live για τον μεγάλο αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, υπογραμμίζοντας πως το "τριφύλλι" έχει ένα πολύ καλό πλάνο και πρέπει να βγει στο γήπεδο και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω πως προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα καλό πλάνο και πρέπει απλά να βγούμε στο γήπεδο, να δώσουμε ότι καλύτερο και πιο δυνατό έχουμε, γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς" τόνισε αρχικά ο 30χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

"Πάντα τα ντέρμπι είναι έντονα. Η ΑΕΚ συνήθως αγωνίζεται ένας εναντίον ενός, μάχεται πολύ, διαθέτει καλούς παίκτες αλλά νομίζω -όπως είπα- αυτή την εβδομάδα ήμασταν πολύ καλά. Το πλάνο που έχουμε μοιάζει καλό και τώρα χρειάζεται να βγούμε στο γήπεδο και ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ