EURO 2024

Γερμανία - Σκωτίας: Τα highlights της πεντάρας της "Μάνσαφτ"

Germany's Niclas Fuellkrug celebrates with his team and fans after winning a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Niclas Fuellkrug celebrates with his team and fans after winning a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η εθνική Γερμανίας ήταν πραγματικός οδοστρωτήρας στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Euro 2024 και παρέσυρε στο διάβα της την Σκωτία, θριαμβεύοντας με 5-1 απέναντι στους "χαϊλάντερς".

Στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις η εθνική Γερμανίας δεν τα πήγε καθόλου καλά και το γεγονός αυτό την έκανε να μπει με απίστευτη δίψα στο χορτάρι της "Αλιάντς Αρένα", στην πρεμιέρα του Euro 2024, με την Σκωτία να πέφτει θύμα της μανίας της.

Απόδειξη το εντυπωσιακό 5-1 υπέρ της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με την "Μάνσαφτ" να καθαρίζει τους τρεις βαθμούς από το πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 3-0 και να φτάνει σε μία άνετη επικράτηση στο δεύτερο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ