ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεύμα πίστης και αισιοδοξίας

Γεύμα πίστης και αισιοδοξίας
Τεν Κάτε, Γκούμας, γεύμα, Παναθηναϊκός

Κλίμα συσπείρωσης και υπόσχεση νίκης για κόσμο στο γεύμα. Sold out με Βιγιαρεάλ. (video-τρέιλερ)!

Κλεϊτον: "Κανείς δεν θέλει να αποδείξει τίποτα"

Χωρίς να θέλει να αποδείξει τίποτα κανείς... θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σίλβα Κλέιτον.

" Σίγουρα υπάρχει κούραση. Δώσαμε ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη και κάναμε και ένα ταξίδι. Εχουμε κάνει όμως καλή αποθεραπεία και θα είμαστε έτοιμοι. Κανείς δεν θέλει να αποδείξει τίποτα. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και να παίξουμε αυτό που μπορούμε.

Οπως κάνουμε σ' όλα τα ματς.Είμαστε σε καλή κατάσταση. Εχουμε κάνει καλή αποθεραπεία και είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ομαδικό πνεύμα για να πάρουμε τη νίκη

"

Πετρόπουλος: "Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο που μας πίστεψε"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις για το ντέρμπι ο Αντώνης Πετρόπουλος, που είπε πως οι "πράσινοι" θέλουν την νίκη για τους οπαδούς τους προκειμένου να τους ευχαριστήσουν.

" Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά. Την Τετάρτη τα πήγαμε πολύ καλά στην Ισπανία και τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο που μας πίστεψε. Ολα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για τον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει και θέλουμε να τον δικαιώσουμε"

Νίλσον:"Ειμαστε καλά προετοιμασμένοι"

Ο Μίκαελ Νίλσον στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κούραση αλλά και την ανεβασμένη ψυχολογία των "πράσινων", λέγοντας: " Το ματς της Τετάρτης και το καλό αποτέλεσμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι" είπε και αναφερόμενος στην κούραση απάντησε: " Και ο Ολυμπιακός έπαιζε την Πέμπτη, οπότε δεν νομίζω να παίξει ρόλο".

Ρουκάβινα: "Φυσικά θα κερδίσουμε..."

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του εξέφρασε και ο Αντε Ρουκάβινα, που είπε χαρακτηριστικά: " Φυσικά θα κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη. Πιστεύω στην ομάδα μου, το αποδείξαμε και στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε για ένα καλό γεύμα και για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι.

Αλλο ένα sold out... είναι γεγονός

Με ανακοίνωσή της και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τη Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο όπως αναμένεται Ολυμπιακό στάδιο. Η ανακοίνωση των "πράσινων":

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της φάσης των "16" του Champions League, Παναθηναϊκός - Villarreal, εξαντλήθηκαν και ταυτόχρονα ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την ολόθερμη και, για μια ακόμα φορά μαζική υποστήριξή τους".

Αγωνία για Μάντζιο, με "Σάλπι" και Πετρό-γκολ


Ο Χενκ Τεν Κάτε ο οποίος συνεχίζει να "εκπλήσσει (μετά το γεύμα και την "ανοιχτή" προπόνηση) χάρισε την προπόνηση της Παρασκευής, σε όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ.

Σκοπός της πράξης αυτής είναι να πάρουν ανάσες λόγω των συνεχών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και για να τους επιβραβεύση για την προσπάθεια. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και στη συνέχεια όλοι βρέθηκαν στο εστιατόριο της Βουλιαγμένης για να γευματίσουν.

Σε ότι αφορα το αγωνιστικό μέρος, ο "πονοκέφαλος" του Ολλανδού είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, αφού ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε θεραπεία σήμερα εξαιτίας της διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και δύσκολα θα προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι (κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός) κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το Σάββατο.

Νοκ-άουτ είναι οι τραυματίες Μάτος και Λεοντίου, που γυμνάστηκαν ατομικά. Στα πλάνα του πλέον ο προπονητής των "πράσινων" προσανατολίζεται να έχει βασικούς τους Σαλπιγγίδη και Πετρόπουλο.

Το τρέιλερ του ντέρμπι






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ