ΤΣΕΛΣΙ

Γη και ύδωρ για Μόντριτς η Σίτι

Γη και ύδωρ για Μόντριτς η Σίτι
© ACTION IMAGES

Ο Λούκα Μόντριτς είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο Νησί και η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30.000.000 λιρών για να δελεάσει την Τότεναμ να τον παραχωρήσει.

Πριν από μερικές ημέρες η προσφορά των 22.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον Κροάτη πλέι-μέικερ πήγε κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων, με τον Χάρι Ρέντναπ να την χαρακτηρίζει γελοία, όμως φαίνεται πως το σίριαλ Μόντριτς θα έχει και άλλα επεισόδια στη "Γηραιά Αλβιώνα".

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Daily Mail", η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να μπει και αυτή στο... χορό δίνοντας 30.000.000 λίρες, με την εφημερίδα να θεωρεί πως η επικείμενη πρόταση θα ανεβάσει και άλλο τον πήχη και θα αναγκάσει τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επανέλθουν με ακόμα πιο υψηλές προτάσεις.

"Ο Λούκα δεν πωλείται. Εάν υπήρχε πρόταση 22.000.000 λιρών αυτό είναι γελοίο.

Υπάρχουν παίκτες που πωλούνται για 20.000.000 λίρες που δεν αξίζουν ούτε να γυαλίζουν τα παπούτσια του Λούκα", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ρέντναπ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα "σπιρούνια" θα είναι πολύ σκληροί διαπραγματευτές απέναντι στους επίδοξους αγοραστές του 25χρονου Κροάτη μέσου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ