PREMIER LEAGUE

Γη και ύδωρ για Μουρίνιο η Τότεναμ

Γη και ύδωρ για Μουρίνιο η Τότεναμ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Τότεναμ σε περίπτωση που ο Χάρι Ρέντναπ μεταπηδήσει στην Εθνική Αγγλίας, αποκαλύπτει η αγγλική "Mirror".

Σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, η Τότεναμ εξετάζει από τώρα την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που ο Χάρι Ρέντναπ πει το "ναι" και αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να θεωρείται από τους διοικούντες ως το πλέον κατάλληλο άτομο για να αναλάβει το χρίσμα.

Η αγορά σπιτιού στο Λονδίνο από μέρους του έχει κάνει πολλούς να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Μουρίνιο από τη Ρεάλ το καλοκαίρι, με τα "σπιρούνια" να ευελπιστούν πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα προτιμήσει τη δική τους πρόταση και όχι αυτή της Τσέλσι για επιστροφή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, εμφανίζεται ως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της λύσης του Πορτογάλου για τον πάγκο λίγο πριν τη μετακόμιση της ομάδας στο νέο της γήπεδο (χωρητικότητας 55.000 θέσεων, τα έργα θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό), έχοντας στο μυαλό του πως μπορεί να την οδηγήσει ακόμα και στο πρωτάθλημα, τίτλο που αγνοεί μετά το 1961.

Όσον αφορά στα άλλα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι αλλά με πολύ μικρές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωσή τους, αυτά είναι -σύμφωνα με τη Mirror- των Ντέιβιντ Μόγιες (Έβερτον), Μπρένταν Ρότζερς (Σουόνσι) και Ράφα Μπενίτεθ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ