ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για 2+1 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Για 2+1 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει έναν εξτρέμ (φαβορί ο Μπουμάλ), έναν επιτελικό χαφ και έναν δεξιό μπακ αν προκύψει κάτι... οικονομικό. Αν υπάρξει αποχώρηση θα έρθει αντικαταστάτης ενώ με τις αποδεσμεύσεις υπάρχει... θέμα.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο που πραγματοποιήθηκε στον ΣΚΑΙ, το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα συζήτησης την μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού αλλά και τις αποδεσμεύσεις και τους δανεισμούς νεαρών παικτών που δεν υπολογίζονται προκειμένου να μειωθεί το ρόστερ.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού οι πράσινοι δεδομένα θα κινηθούν για έναν εξτρέμ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Μπουμάλ με την πρώτη επαφή να γίνεται την Τετάρτη (23/12) και στο τριφύλλι να μην θέλουν να εξελιχθεί σε σήριαλ η μετακίνηση του.

Από εκεί και πέρα ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε και επιτελικό χαφ. Όπως όλα δείχνουν ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες που έχει στην διάθεση του για να φτιάχνουν το παιχνίδι του τριφυλλιού και θέλει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Η μια επιπλέον κίνηση αναμένεται να γίνει στη θέση του δεξιού μπακ. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν οι πράσινοι θα ψάξουν για ποδοσφαιριστή που παίζει στη συγκεκριμένη θέση αν βρεθεί κάτι καλό και ταυτόχρονα οικονομικό.

Γενικότερα βέβαια το πλάνο αποφασίστηκε να στηριχθεί σε αρκετά οικονομικά πλαίσια και να μην ξεφύγει καθώς τη φετινή σεζόν οι οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί οι πράσινοι είναι πάρα πολλές και οπότε ή όποια ενίσχυση πρέπει να γίνει με μέτρο.

Φυσικά αυτό που συμφωνήθηκε επίσης είναι πως αν υπάρξει αποχώρηση, πώληση δηλαδή του Καρέλη ή του Μπεργκ, να υπάρξει οπωσδήποτε αντικατάσταση του με παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό και να προσφέρει στο τριφύλλι.

Υπάρχει πρόβλημα με τις αποχωρήσεις

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις ο Αντρέα Στραματσόνι επανέλαβε ότι θέλει να μειωθεί το ρόστερ και πως είναι ικανοποιημένος με δυο παίκτες σε κάθε θέση για να δουλέψει καλύτερα με την ομάδα και να μπορεί να περνάει καλύτερα όσα θέλει στους παίκτες του. Ενώ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές υποστήριξε ότι ναι μεν θα ήθελε να πάνε δανεικοί αλλά σε μια ομάδα όπου θα μπορούν οι άνθρωποι του τριφυλλιού να τους παρακολουθούν και να τσεκάρουν την εξέλιξη τους.

Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με τις αποδεσμεύσεις παικτών όπως ο Δώνης, Μπούρμπος, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης και όσων ακόμη δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ιταλού προπονητή και των Φύσσα, Βόκολου υπάρχει θέμα που έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για τις λύσεις των συμβολαίων.

Για παράδειγμα ο Μπούρμπος ή ο Δώνης ή ο Σταματάκης μπορεί να μην δεχτούν να μείνουν ελεύθεροι αν δεν πάρουν και κάποια χρήματα που έχουν να λαμβάνουν. Χρήματα τα οποία όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να διαθέσει στη προκειμένη περίπτωση και θα ήθελε όσοι αποχωρήσουν ως ελεύθεροι να μην πάρουν τίποτα ή να πάρουν ελάχιστα χρήματα.

Τι γίνεται με τους μικρούς

Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να λύσουν άμεσα οι πράσινοι είναι τι θα γίνει και με τους Λάμπρου, Βασίλη Αγγελόπουλο και Στάικο. Οι τρεις νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε λίγες μέρες, από την πρώτη του νέου έτους είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν καθώς μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2016.

Τα δυο πρώτα ραντεβού με τον Λάζαρο Λάμπρου και τον εκπρόσωπο του δεν έχουν φέρει συμφωνία και οι δυο πλευρές έχουν πει ότι θα τα συναντηθούν ξανά ενώ και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ζητήσει από τους Φύσσα, Βόκολο να υπάρξει θετική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα και να μην χάσουν οι πράσινοι ένα από τα ταλέντα της ακαδημίας τους.

Άκαρπες ήταν έως τώρα και οι επαφές που έχουν γίνει με τον Βασίλη Αγγελόπουλο και για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα ο νεαρός μέσος υπήρχαν μέρες που δεν ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ενώ ήταν εκτός και για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Στάικο οι πληροφορίες λένε πως είναι ο μοναδικός από τους τρεις που έχει ήδη πει ναι στην ανανέωση του συμβολαίου του η οποία θα επισημοποιηθεί στις αρχές Γενάρη με τις υπογραφές των συμβολαίων των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ