ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Για αποτέλεσμα και πρόκριση

Για αποτέλεσμα και πρόκριση
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Πέμπτη (8/1, 17.15), ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Κατσουράνη σε θέση στόπερ δοκίμασε ο Πορτογάλος προπονητής.

Κομβικό για τον Ατρόμητο το παιχνίδι της Πέμπτης (8/1, 17.15) με την ΑΕΚ., καθώς από το αποτέλεσμα του ματς θα κριθεί η πρόκριση στους ''16'' του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς, αλλά ο Πανθρακικός με 2 πόντους... παραμονεύει.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών Ρικάρντο Σα Πίντο δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση τον Κώστα Κατσουράνη σε θέση στόπερ και δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει στο πλευρό του Λαζαρίδη.

Την αποτελούν αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Κατσουράνης, Μπρίτο,Παπασπύρος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Ναπολεόνι.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν μετέχουν (Φάμπιο, Εγκουέμ, Καραμάνος, Κούρος (έχει ίωση), Λημνιός, Τσέναμο, Θεολόγου) θα προπονηθούν την Πέμπτη το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ