ΑΡΗΣ

Για μετά το Πάσχα ο Ντίκο

Για μετά το Πάσχα ο Ντίκο
INTIME SPORTS

Η αρχική εκτίμηση περί θλάσης του Φράνσις Ντίκο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο επιβεβαιώθηκε, με την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού του Άρη να υπολογίζεται για μετά το Πάσχα.

Σίγουρα τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Φράνσις Ντίκο μετά την θλάση που υπέστη το Σάββατο στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Το αν θα υπάρξει ανατροπή του αρχικού χρονικού διαστήματος προς μείωσής του ή ακόμη και επέκτασής του θα φανεί στην πορεία με το μόνο σίγουρο να θεωρείται η επιστροφή του στην δράση για μετά το Πάσχα.

Σε αντίθεση με τα μαντάτα για τον Ντίκο που ήταν λίγο πολύ γνωστά για τον Μανουέλ Μασάδο από το απόγευμα του Σαββάτου τα ευχάριστα της σημερινής ημέρας είχανε να κάνουνε με τον Νίκο Λαζαρίδη.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός και εκ των αρχηγών του Άρη πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο έχοντας υποχωρήσει η φλεγμονή στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Λαζαρίδης που παρακολούθησε από το δωμάτιο που νοσηλεύτηκε μέσω του υπολογιστή του την εξέλιξη του παιχνιδιού πρόκειται από αύριο να βρίσκεται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού του Άρη.

Στην επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά από το 48ωρο ρεπό του Μασάδο και πάλι στις προπονήσεις και την έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Σε μία μέρα όπου ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη θα ενημερωθεί για το αν θα έχει στην διάθεσή του εκτός του Λαζαρίδη και τους Νόε Ακόστα και Νέρι Καστίγιο.

Ο Ακόστα είχε γίνει αλλαγή στα μέσα του πρώτο ημιχρόνου του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς όμως σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση να είχε κάτι το σοβαρό.

Όσο δε για τον Καστίγιο είχε αποκλειστεί της αποστολής για να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας μετά τις ενοχλήσεις του στο γόνατο με αποτέλεσμα να είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση την περασμένη Τρίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ