ΑΓΓΛΙΑ

Για όλα φταίνε τα παπούτσια

Για όλα φταίνε τα παπούτσια
Γουέιν Ρούνεϊ

Ένας δημιουργός ποδοσφαιρικών παπουτσιών εξήγησε ότι πρέπει να αλλάξει ο "σκελετός" των παπουτσιών για να μην κινδυνεύσουν οι ποδοσφαιριστές

Οι αθλητικές εταιρείες έχουν στραφεί στα μοντέρνα κι επαναστατικά σχέδια, αφήνοντας την ασφάλεια κατά ένα μέρος, σύμφωνα με τα λόγια του παλιού άσου της Λίβερπουλ, του Κρεγκ Τζόνστον.
Ο τελευταίος βρίσκεται πίσω από τη σχεδίαση του "μοσχοπουλημένου" παπούτσια της Adidas, Predator το οποίο έκανε διάσημο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

" Είναι θέμα χρόνου για να κινηθεί δικαστικά ένας σοβαρά τραυματισμένος ποδοσφαιριστής εναντίον μίας αθλητικής εταιρείας", ανέφερε ο Τζόνστον, εννοώντας βέβαια έναν άσημο παίκτη, αφού ο Ρούνεϊ, ο Μπέκαμ και οι υπόλοιποι "χρυσοπληρώνονται".

" Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια. Δούλεψα σε ένα γερμανικό εργαστήριο και το είδα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι είναι τόσο καλοσχεδιασμένα, ο χλοοτάπητας πια είναι "σκληρός" και οι παίκτες πατάνε με δύναμη, καταπονώντας τα πόδια τους. Τα παπούτσια χρειάζονται περισσότερο αέρα, γιατί πια οι ποδοσφαιριστές έχουν εξελιχθεί σε υπεραθλητές", κατέληξε ο Τζόνστον.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ