ASTERAS AKTOR

Ανακοίνωση Αστέρα για τη "σφαγή"

Ανακοίνωση Αστέρα για τη "σφαγή"
INTIME SPORTS

Στην Τρίπολη έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πέτρου Κωνσταντινέα, καθώς θεωρούν πως με τις αποφάσεις του "στέρησε από την ομάδα τους τη νίκη".

Οι Αρκάδες είδαν ένα γκολ του Μπαστία να ακυρώνεται στο 32ο λεπτό, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι στη φάση που ο διαιτητής θεώρησε πως ο Φράνκου έκανε θεατρο και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με την ήττα αυτή ο Αστέρας παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός, γι' αυτό και στην ομάδα θεωρούν καταδικαστική τη σημερινή διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας:

" Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε ΟΛΑ τα επτά (7) χρόνια της παρουσίας του στα εθνικά πρωταθλήματα και κυρίως τα τέσσερα τελευταία στη SUPER LEAGUE ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε με τη Διαιτησία και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε με τη Διαιτησία και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας (παρότι πολλές φορές αδικήθηκε) σεβόμενος το έργο των Διαιτητών.

Αναγκάζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να διαμαρτυρηθεί εντονότατα για τη σφαγιαστική διαιτησία του Διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στον καθοριστικό αγώνα με τον ΑΡΗ, όπου χωρίς υπερβολή στέρησε τη νίκη από την ομάδα μας.

Πέραν από σωρεία λαθών σε βάρος της ομάδας μας σε ΟΛΗ σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα υπέπεσε σε σοβαρότατα λάθη. Συγκεκριμένα:
- Στο 32’ του αγώνα ακύρωσε εντελώς ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ κανονικότατο γκολ της ομάδας μας.
- Το δεύτερο γκολ του ΑΡΗ προήλθε μετά από ανύπαρκτο φάουλ
- Στο 85’ αντί να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για δήθεν θέατρο και τον απέβαλε.

Τέτοιες τραγικές διαιτησίες βυθίζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο περισσότερο στην ανυποληψία.


ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
"

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ