ΑΡΗΣ

Για σκορ πρόκρισης χωρίς Αντού

Για σκορ πρόκρισης χωρίς Αντού
Αντού

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς κυπέλλου κόντρα στην Καβάλα την Τετάρτη στις 17:00 στο Kλ. Βικελίδης

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος της ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Σηφάκης, Φρασέρι, Ντέιλι, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Τζόνσον, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη και Ναφτί.
Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Αντού, Φερνάντεζ, Ορτίθ, Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης, Μπουγαϊδης, Αραβίδης και Λαμπριάκος.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την επίτευξη του σκορ πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (25/03) στο «Ανθή Καραγιάννη»;

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα τοποθετήσει και πάλι τον Σηφάκη με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας κι έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι οι Πρίττας και Ναφτί με τον Κάλβο στα αριστερά και τον Μεριέμ στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Κάμπορα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ