ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για την πρόκριση... με σενάρια

Για την πρόκριση... με σενάρια
τρισταν

''Συναγερμός" με τα σενάρια περί συμφωνίας με Τριστάν. Με 30.000 οπαδούς για πρόκριση με ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι "πράσινοι" που παρεπιπτώντος σήμερα κινούνταν στις τελευταίες επιλογές τους για την ενίσχυση του συλλόγου, έχουν στο στόχαστρο τον Ντιέγκο Τριστάν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ (και διαψεύδει η ΠΑΕ που υποστηρίζει ότι προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε λόγω ηλικίας και μακρόχρονης απουσίας από τα γήπεδα) σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθεί πολύ σύντομα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.
Ο Ισπανός στράικερ ανήκει στη Μαγιόρκα, που ενδέχεται να τον παραχωρήσει έναντι πολύ μικρού ανταλλάγματος, και εδώ και αρκετές ημέρες εξέταζε προτάσεις που είχε στα χέρια του, μεταξύ των οποίων και αυτή του Παναθηναϊκού με τον οποίο φέρεται να συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι του 2008, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Ολα για την πρόκριση

Με παρακαταθήκη τις καλές εμφανίσεις με Ξάνθη, Πανιώνιο και σύμμαχο του οπαδούς του (περίπου 30.-35.000) οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του 2-1.

Πίστη για πρόκριση, αφού άπαντες στην Παιανία θέλουν να φθάσουν στον μεγάλο τελικό και την εκπλήρωσει ενός από τους αρχικούς στόχους, υπάρχει στους "πράσινους". Βίκτορ Μουνιόθ και ποδοσφαιριστές αναγνωρίζουν τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και ιδιαίτερα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (που έχει και το προβάδισμα του πρώτου σκορ) ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία.

Οι τελευταίες θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αλλά και η σκέψη ότι οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" θα αγωνιστούν και πάλι μπροστά σε περισσότερους από 30.000 οπαδούς τους, δίνουν την καλύτερη "ψυχολογική ένεση" για το ζητούμενο που είναι η πρόκριση στους "4" του θεσμού.

Μουνιόθ: "Προσοχή.."

Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζοντας τις δυσκολίες μιας τέτοιας αναμέτρησης μίλησε και σήμερα στους παίκτες του, δείχνοντας τους εμπιστοσύνη κυρίως: " Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ήρθαν τυχαία τα καλά μας παιχνίδια στην Ξάνθη και με τον Πανιώνιο και να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο. Προσοχή, μην ξεγελιέστε από την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Εργοτέλη", είπε και επιφυλάχτηκε να αναπτύξει τα πλάνα του αντιπάλου στην αυριανή προβολή του DVD με πρόσφατα παιχνίδια του.

Ολοι οι υγιείς στην αποστολή

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του "τριφυλλιού" μετά από το ζέσταμα, έκαναν σπριντ και σουτ ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα διάρκειας 20 λεπτών και στημένες φάσεις για τις οποίες ο Ισπανός κόουτς ζήτησε να εκμεταλλευθούν μόλις τους δοθεί η ευκαιρία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βίκτορ, Γκονζάλες, Δάρλας, Τσίγκας, Κώτσιος και Σέριτς. Μετά το πέρας της προπόνησης ο κ. Μουνιόθ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι που συμμετέχουν όλοι οι υγιείς, από τους οποίους τέσσερις θα μείνουν πριν το ματς εκτός.

Σε ότι αφορά κάποιες ενοχλήσεις που είχε ο Σαλπιγγίδης δεν ήταν έντονες σήμερα. Εκτός αποστολής αντίθετα έμειναν οι Βίκτορ, Γκονζάλες, Δάρλας, Τσίγκας, Κώτσιος και Σέριτς.

Πλάνα με μια αλλαγή

Τέλος, στα πλάνα της ενδεκάδας, αυτό που έκανε ο Ισπανός τεχνικός και είχε να το κάνει σχεδόν από τότε που ανέλαβε, δηλαδή να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα (Ξάνθη, Πανιώνιο) δεν αναμένεται να συνεχιστεί.

Ο 49χρονος προσανατολίζεται να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα με τους Ιβανσιτς και Παπαδόπουλο ώς υποψήφιους για μια θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ιβανσιτς: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟ"

Την επιθυμία του να παραμείνει στο "τριφύλλι" εξέφρασε ο Αντρέας Ιβανσιτς με δηλώσεις του στην αυστριακή ιστοσελίδα "Derstandard.at": Με τίτλο στο άρθρο " Μόνος του ο Αντρέας στην Αθήνα... Ο αρχηγός της εθνικής Αυστρίας πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι για αυτόν ένα σχολείο ζωής" ο διεθνής Αυστριακός μέσος υποστηρίζει:

" Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Η ζωή είναι ωραία στην Αθήνα και πιστεύω ότι θέλουν να με κρατήσουν. Ο Βίκτορ Μουνιόθ είναι θιασώτης του rotation. Πρέπει να τα δίνεις όλα σε κάθε προπόνηση.

Οι φίλαθλοι είναι πιο φανατικοί στην Ελλάδα και δυστυχώς συχνά γίνονται επεισόδια. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες, που είναι πολύ πιο δυνατές από τις υπόλοιπες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και είναι ίδιας δυναμικότητας.

Πάντως μακριά από την Αυστρία είμαι υποχρεωμένος να τα βγάζω πέρα μόνος μου, κάτι το οποίο με βοηθάει σημαντικά στο να ωριμάσω. Δεν γνωρίζω τη γλώσσα και είναι δύσκολη η επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου. Εγώ και η Ανία επίσης είμαστε προετοιμασμένοι για την ευθύνη του παιδιού, το οποίο θα γεννηθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, μια και θα ήθελα να είμαι παρών



".
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ