ΑΡΗΣ

Για την πρώτη νίκη ο Άρης

Για την πρώτη νίκη ο Άρης
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη αναζητεί ο Άρης που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο πρωτάθλημα. Δεν έχει βρει δίχτυα στις τρεις τελευταίες σεζόν στο Παγκρήτιο.

Περίοδο κάμψης διάγει ο Εργοτέλης, που υποδέχεται τον Άρη με στόχο να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ηττήθηκε από ΑΕΚ (1-0), Ολυμπιακό (3-2) και ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι με 1-0.

Εργοτέλης-Άρης

Ώρα έναρξης: (Κυριακή/18.15)

Τηλεοπτική Μετάδοση: ΝS2

Γηπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος

Δείτε τον καιρό

Ο τεχνικός του Εργοτέλη προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα στην αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας πως υπάρχει ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου, Απόστολος Παπουτσάκης, μέσω ανακοίνωσης, φέρνει προ των ευθυνών τους την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της ομάδας. Προλαβαίνει ο Λεάλ καθώς φέρεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Άρης όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να νιώσει τη χαρά της νίκης στα τρία πρώτα ματς που έχει δώσει, αλλά ακόμη αγνοεί το γκολ! Τελευταία φορά αυτό συνέβη την περίοδο 1966-67! Ο Σάκης Τσιώλης είναι χαρακτηριστικό πως επέβαλε στους παίκτες πρόστιμο 20.000 ευρώ και 10.000 ευρώ στον εαυτό του.

Σ την προπόνηση της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρέστησαν μοναχοί από την αδελφότητα Θωμάδων της σκήτης της Αγίας Άννης του Αγίου Όρους που έδωσαν την ευλογία τους.

Θα λείψουν οι τιμωρημένοι Σουλτάνι, Καστίγιο αλλά και ο τραυματίας Τσέζαρεκ. Παραμένει εκτός ο Σηφάκης. Τραυματίστηκε εκ νέου ο Γκαρσία, αποθεραπεύθηκε ο Τόχα. Καθυστερεί το ντεμπούτο του Βράνιες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ