ΑΡΗΣ

Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ
μπαγεβιτς

Ό,τι δεν πέτυχε στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος της Super League ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βλέπουν τα έξι παιχνίδια των πλέι οφ ως μία μίνι προετοιμασία εν όψει του τελικού για το φετινό Κύπελλο hellas online αλλά θα κυνηγήσουν την 2η θέση. Αυτή που ισοδυναμεί με το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο «Ντούσκο» δεν υπολογίζει στον τραυματία Ρονάλντο Γκιάρο που και χθες γυμνάστηκε μόνος του ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο επίσης τραυματίας Βανγκέλι αλλά και ο Αμορόζο που πάντως από χθες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσο για το πώς αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του ο Μπάγεβιτς;

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα επιστρέψει στο 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου με τον Χαλκιά να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κουλουχέρης με τον Νέτο στα δεξιά και τον Καράμπελα στα αριστερά. Στο χώρο του κέντρου και στην βάση του ρόμβου θα είναι ο Γιάχιτς, με τον Νεμπεγλέρα στα δεξιά και τον Γκαρσία στα αριστερά ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ίβιτς.

Όσο τέλος για το επιθετικό δίδυμο αυτό θα αποτελέσουν οι Κόκε και ένας εκ των Χαβίτο ή Φελίπε με τον πρώτο να είναι εκείνος που θα έχει το προβάδισμα. Πέρα από το αγωνιστικό όσον αφορά τις ανανεώσεις εκ των υπάρχοντων ποδοσφαιριστών του Άρη μετά τους Νάτσο Γκαρσία και Ρονάλντο Γκιάρο και ο Χαβίτο βρίσκεται με την σειρά του κοντά στην επέκταση της παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλην των τριών πάντως το μέλλον και των υπολοίπων είναι πολύ πιθανό να κριθεί από την παρουσία τους στα πλέι οφ που ξεκινούν το απόγευμα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ