ΑΡΗΣ

Για το τρίποντο και μόνο

Για το τρίποντο και μόνο
Γκαρσια Νατσο, αρης

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Καλαμαριά

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής χαλαρής προπόνησης ο προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Νέγκρι, Πάουλο Κόστα, Τούτα, Κυριάκος, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Κόκε, Παλαθουέλος, Κόιρα, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κολτσίδας, Νασιμέντο, Γιόναν, Πέρεθ.

Όσον αφορά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Κίκε Ερνάντεθ αύριο το απόγευμα στο κατάμεστο όπως όλα δείχνουν «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς; Με αρκετές αλλαγές μία εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ αλλά και πάλι με επιθετικούς προσανατολισμούς και το γνωστό 4-3-3 με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια.

Αιτία των αλλαγών που προτίθεται να προχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός του Άρη; Οι επιστροφές των Παπαδόπουλου, Χαβίτο και Κουλουχέρη που είχαν απουσιάσει λόγω τιμωριών από κάρτες την ίδια στιγμή που τη φορά αυτή για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει ο Τίνγκα.

Έτσι λοιπόν και με δεδομένη την παρουσία του Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα κεντρικό δίδυμο θα αποτελούνοι Παπαδόπουλος και Κολτσίδας με τον Βαγγέλη στα αριστερά και τον Κοίρα στα δεξιά ενώ δεν αποκλείεται θέση βασικού να πάρει ο Κουλουχέρης παίζοντας είτε από τα δεξιά είτε ως στόπερ οπότε θα υπάρξει η μετατόπιση του Παπαδόπουλου στην δεξιά πλευρά.

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται για ακόμη μία φορά οι Νεμπεγλέρας και Παλαθουέλος και λογικά μπροστά τους ο Μπελέμ Νασιμέντο αντί του Γιόναν Γκαρθία αλλά ο Μπελέμ Νασιμέντο. Τέλος την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελούν οι συνήθεις ύποπτοι Πάουλο Κόστα από τα αριστερά, Χαβίτο από τα δεξιά ο Χαβίτο και στην κορυφή ο Κόκε.

Ανοιχτά έως τις 21:00
Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων, για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τα εκδοτήρια του γηπέδου θα μείνουν ανοιχτά έως τις 21:00 σήμερα το βράδυ. Αύριο τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 9:00 το πρωί.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν:
* 12 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
* 20 ευρώ στη Θύρα 2
* 30 ευρώ στη Θύρα 9
* 50 ευρώ στις Θύρες 7Β και 7Γ
* 60 ευρώ στη Θύρα 7Α.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ