ΑΡΗΣ

Για τον Μπάγεβιτς προέχει ο Παναθηναϊκός

Για τον Μπάγεβιτς προέχει ο Παναθηναϊκός
μπαγεβιτς ροναλντο οδηγιες

Μπορεί ο Μπάγεβιτς να σκέφτεται τον ΠΑΟ, όμως οι διοίκηση μετά τον Γκαρσία θέλει να δέσει και τον Ρονάλντο

Όπως αποδείχθηκε το έδαφος με τον Γκαρσία ήταν τόσο πρόσφορο με αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, παρουσία του Γιάννη Κόντη με τον εκπρόσωπο του διεθνή Βολιβιανού, Πάολο Κόντι, να ήταν και η μοναδική για την επίτευξη της συμφωνίας.
Έτσι το μόνο που απομένει είναι μόνο η επίσημη ανακοίνωση ώστε το συμβόλαιο του Γκαρσία με τον Άρη από εκεί που έληγε το καλοκαίρι του 2009 να λήγει εκείνο του 2013. Όσο για τις απολαβές του διεθνή Βολιβιανού αυτές θα ανέρχονται συνολικά στο 1.3 εκ. ευρώ με την υπογραφή των συμβολαίων και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας να αναμένεται την προσεχή εβδομάδα. Αυτό ώστε να τακτοποιηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν πριμ στόχων και θα περιλαμβάνονται στο νέο συμβόλαιο.

Πλέον η σκυτάλη φαίνεται πως θα περάσει από τον Γκαρσία στον Ρονάλντο Γκιάρο ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις και με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου έως το 2012. Στην περίπτωσή του μάλιστα και όσον αφορά την φημολογία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού στον Άρη δεν δείχνουν να ασχολούνται υποστηρίζοντας πως καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προσοχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Για το λόγο αυτό και ο «Ντούσκο» ξεκαθάρισε χθες στους ποδοσφαιριστές του πως: "Μην σκέφτεστε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά να έχετε όλη σας την προσοχή σε αυτό με τον Παναθηναϊκό".



Λόγια που φανερώνουν την επιθυμία του να μην τους επηρεάσει η σημασία του επαναληπτικού ημιτελικού για το Κύπελλο hellas online της Τετάρτης στο Περιστέρι αφού χρονικά προέχει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Πολύ απλά γιατί μία ενδεχόμενη νίκη θα επιτρέψει στον Άρη να πάει με ακόμα καλύτερη συγκομιδή στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπάγεβιτς δείχνει να ρίχνει την προσοχή του στο τελείωμα των φάσεων ενώ από σήμερα όπως – συνήθως – πράττει θα ανοίξει τα πλάνα του για το πώς θα παρατάξει το σύνολό του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό του σχήμα προς αποφυγή κούρασης εν όψει και του επαναληπτικού της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σήμερα και αύριο εξάλλου θα φανεί και η ετοιμότητα των Κόκε, Ρονάλντο Γκιάρο, Μάρκο Αουρέλιο και Αμορόζο οι οποίοι αντιμετωπίζουν ο καθένας ξεχωριστά διαφορετικό πρόβλημα τραυματισμού. Με δεδομένο ότι αμφότεροι την στιγμή αυτή κρίνονται αμφίβολοι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μπάγεβιτς να συμπεριλάβει στο βασικό του σχήμα τους Παπάζογλου και Καράμπελα για να αρχίσουν να παίρνουν και πάλι παιχνίδια στα πόδια τους μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ