ΠΑΟΚ

Για τρίποντο αναρρίχησης

Για τρίποντο αναρρίχησης
παοκ πανηγυρικο

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί σε ψηλότερες θέσεις φιλοξενεί την Βέροια, ο ΠΑΟΚ

Στα ευχάριστα για τον Φερνάντο Σάντος είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ διαπίστωσε με ικανοποίηση στην χθεσινή τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας ότι ο Στέλιος Ηλιάδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό παιχνίδι καλύπτοντας αυτός το δεξί άκρο της άμυνας.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα να τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του ο οποίος για κάθε ενδεχόμενο είχε δοκιμάσει στη θέση του δεξιού μπακ και τον Μπαϊάνο.

Ο Σάντος παρά το ότι δοκίμασε τις προηγούμενες μέρες εκτός από το 4-3-3 που προτιμάει σταθερά τον τελευταίο καιρό και το 4-4-2 θα ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι με την Βέροια επιλέγοντας το 4-3-3 με το Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα θα επιστρέψει στο κέντρο της στην 11άδα ο Κνολ μετά από τέσσερα παιχνίδια αποτελώντας δίδυμο με τον Μελίσση, τον Χαραλάμπους στο αριστερά και τον Ηλιάδη δεξιά ενώ στα χαφ θα είναι οι Μπαλάφας, Μπαϊάνο και Βαγγελή και στην επίθεση ο Γεωργιάδη από δεξιά, ο Κωνσταντινίδη αριστερά και ο Σάλμον στην κορυφή.

Το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με την Βέροια παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με την παρουσία του και μόνο να ήταν αρκετή ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ένταση.

Μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού αγώνα του γηπέδου της Τούμπας με την Βέροια που είχε γίνει στις αρχές της εβδομάδας, παρουσία εκπροσώπων της αστυνομίας, των ποδοσφαιρικών αρχών και εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ από πλευράς ΠΑΟΚ παραχωρήθηκε η Θύρα 8 για τις ανάγκες των φιλάθλων της Βέροιας.

Για τις ανάγκες τους θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν εισιτήρια από εκδοτήριο που λειτουργεί μπροστά από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ από τις 10:00 ενώ από το ίδιο εκδοτήριο θα διατίθενται εισιτήρια και για τις υπόλοιπες θύρες.

Χριστουγεννιάτικο "Λούνα Παρκ" στην Τούμπα



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το σύνθημα Παιδιά... Πάμε Γήπεδο, θα λειτουργήσει σήμερα στον αγώνα με την Βέροια ένα Χριστουγεννιάτικο Λούνα Πάρκ, στα πλαίσια της "Ασπρόμαυρης Παιδικής Κερκίδας".

Οι δραστηριότητες της παιδικής κερκίδας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ θα περιλαμβάνουν ένα μικρό Λούνα Πάρκ με διάφορα παιχνίδια και εκπλήξεις ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων για τους μικρούς φίλους της ομάδας, στον ειδικά διαμορφωμένο και φυλασσόμενο χώρο στο πλακόστρωτο πεζοδρόμιο έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας.

Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα παιδιά τους στη μικρή Παοκτσήδικη γιορτή δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι εμψυχωτές θα οδηγήσουν τα παιδιά στη Θύρα 7, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα τα παιδιά θα εμψυχώνονται να βιώσουν τον αγώνα υποστηρίζοντας την ομάδα τους.

Μετά το τέλος του αγώνα τα παιδιά με τη βοήθεια των εμψυχωτών θα αποχωρήσουν από το γήπεδο.
Επίσης, στην παιδική κερκίδα του ΠΑΟΚ θα παρευρεθεί η ακαδημία "ΠΑΪΚΟ" Γουμένισσας.
Η Παιδική Κερκίδα διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη και χορηγία της εταιρείας "λαλα land Ο.Ε.".

Δεν δέχθηκε διακανονισμό



Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις προηγούμενες μέρες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Καλλιθέα παρέμεινε αδιάλλακτη και προχώρησε χθες όπως είναι γνωστό σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ομάδας της Θεσσαλονίκης το σχετικό υπόμνημα της οποίας όπως φάνηκε δεν έπιασε τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την επιστράτευση του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρου Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Γιάννης Σαλευρής, δεν δέχθηκε την επίτευξη σχετικού διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων χρημάτων από την ιστορία με τον Γόγολο που ποτέ δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Με την στάση του αυτή προχώρησε σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ποσό των 117.000 ευρώ όσο ήταν το πρωτογενές χρέος και όχι για αυτό των 208.000 που ζητούνταν μαζί με τους τόκους και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί μέσα σε δύο εβδομάδες να το καλύψει.


























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ