ΑΡΗΣ

Για τρίποντο Ευρώπης

Για τρίποντο Ευρώπης
Κόκε

Μοναδικός στόχος του Άρη κόντρα στην Ξάνθη είναι η νίκη που θα τον φέρει κοντά στην Ευρώπη

Στο στρατόπεδο του Άρη γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με το σύνολο του Σάββα Κωφίδη μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι με την Ξάνθη να είναι πάντα μία επικίνδυνη ομάδα ωστόσο ποντάρουν στην ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί Αιγάλεω και Ιωνικό αλλά και την εδραίωση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Άρης λοιπόν αναμένεται και πάλι να παραταχθεί με το γνωστό 4-3-3 και με επιθετικές βλέψεις στο παιχνίδι του και παράλληλα τον Κίκε Ερνάντεθ να μην αναμένεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα του αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Ο Χαλκιάς θα βρίσκεται και πάλι κάτω από τα δοκάρια με στόχο να κρατήσει το μηδέν, στο κέντρο της άμυνας οι Αβράαμ Παπαδόπουλος και Κουλουχέρης, αν και υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να ξεκινήσει ο Κολτσίδας που εξέτισε την ποινή του. Από τα αριστερά θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Βανγκέλι και από τα δεξιά για πρώτη φορά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Κοίρα.

Από κει και πέρα ο Νεμπεγλέρας θα είναι σε ρόλο αμυντικού χαφ, έχοντας δίπλα του τον Παλαθουέλος και μπροστά τους τον Γκαρσία ενώ δεν αποκλείεται βέβαια ο Γκαρθία να πάρει ρόλο βασικού στην θέση του Παλαθουέλος οπότε ο Ισπανός θα πάρει τον ρόλο του επιτελικού μέσου και ο Γκαρσία θα έχει την θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ δίπλα στο Νεμπεγλέρα.

Τέλος η τριπλέτα στην επίθεση θα είναι η γνωστή αποτελούμενη από τους Πάολο Κόστα από τα αριστερά, Χαβίτο από τα δεξιά και Κόκε στην κορυφή.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ