ΠΑΟΚ

"Για τρίποντο στην Ξάνθη"

"Για τρίποντο στην Ξάνθη"
Ηλιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που ο Γούμενος δεν έχει παραδώσει τις μετοχές του, οι παίκτες του "Δικεφάλου" πρόσθεσαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο ενεργητικό τους

Από την πλευρά του ο Στέλιος Ηλιάδης σκόρερ του τρίτου τέρματος του ΠΑΟΚ χθες απέναντι στον Ιωνικό στο γήπεδο της Τούμπας με το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 φρόντισε να δώσει σύνθημα για το διπλό στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη λέγοντας:

"Κερδίσαμε έναν παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Με τέτοιο κόσμο εξάλλου πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει, κοιτάμε μπροστά όπου υπάρχει το παιχνίδι στην Ξάνθη όπου θα πάμε για το τρίποντο".

Σε ερώτηση μάλιστα για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ιδίους αρκέστηκε να απαντήσει: " Κοιτάμε να τα αφήνουμε εκτός του αγωνιστικού χώρου".

Ο Νίκος Αραμπατζής συμφώνησε με τον συμπαίκτη του ότι η νίκη επί του Ιωνικού παρά το τελικό 3-0 δεν ήταν εύκολη λέγοντας: "Δεν θα έλεγα ότι ήταν μια εύκολη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου βάλαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη", με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να προσθέτει:

"Παίξαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε", ενώ ο Θανάσης Τσίγκας επισήμανε αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας τονίζοντας: "Το θέαμα στις κερκίδες ήταν εντυπωσιακό με τον κόσμο να μας έσπρωξε στη νίκη".



Ο Χρήστος Μελίσσης υπογράμμισε πως: "Παίζοντας με σοβαρότητα και πειθαρχία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε», ενώ τέλος ο Ηλίας Χαραλάμπους είπε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε μία ακόμη νίκη που ήταν το ζητούμενο αλλά παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ