ΑΡΗΣ

Γιάχιτς: "Είμαστε καλύτεροι"

Γιάχιτς: "Είμαστε καλύτεροι"
Αρης πανηγυρικο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το διήμερο ρεπό του Κίκε Ερνάντεθ

Τα δύο ερωτηματικά του Ισπανού τεχνικού του Άρη έχουν να κάνουν με τους Αλεχάντρο Λέμπο και Μάριο Ρεγκέιρο. Το διάστρεμμα που υπέστη ο πρώτος στο πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλάβεν φαίνεται πως θα του στερήσει την παρουσία στον επαναληπτικό με τον Ρονάλντο Γκιάρο να παίρνει την θέση του. Όσο για τον δεύτερο όλα δείχνουν πως τελικά θα βρίσκεται στην διάθεση του Ερνάντεθ.
Από την πλευρά του ο Σανέλ Γιάχιτς αναφερόμενος στην νίκη επί της Σλάβεν στο πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως τελικά αποδείχθηκε. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ πιεστική άμυνα και αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα.

Στο πρώτο ημίχρονο εμείς θα μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Είχαμε τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό που μας έλειπε όμως ήταν η τύχη. Πάντως και το θετικό είναι ότι κρατήσαμε εμείς το μηδέν στην άμυνα και πάμε με ένα γκολ διαφορά στην Κροατία για τον επαναληπτικό αγώνα".

Κι όσο για τον επαναληπτικό στην Κροατία ο Γιάχιτς τόνισε: " Θεωρώ ότι έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση, αρκεί να εμφανιστούμε και εκεί σοβαροί. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και νομίζω ότι θα βρούμε τους χώρους και στην Κροατία για να πετύχουμε κάποιο γκολ".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ