ΑΡΗΣ

Γιάχιτς: "Πάμε στην Τούμπα για την πρόκριση"

Γιάχιτς: "Πάμε στην Τούμπα για την πρόκριση"
γιαχιτς

Ο Γιάχιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο hellas online αλλά και την προσωπική του απόδοση

Ο αμυντικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.
Αρχικά για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη δήλωσε: " Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες αμύνθηκε μαζικά και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η τέταρτη θέση. Στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Αυτό ίσως να είναι και θέμα τύχης".

Όσον αφορά την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο hellas online τόνισε: " Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση, η οποία θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Το Κύπελλο και φέτος είναι μέσα στους στόχους της ομάδας".

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση είπε: " Εχω να δώσω πολλά ακόμη. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να γίνω ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου. Κάθε ποδοσφαιριστής όταν του δίνονται οι ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύεται. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στην εμπιστοσύνη του προπονητή μου και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον δικαιώσω".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ