ΑΡΗΣ

Γιάχιτς: "Θα κάνουμε τα πάντα"

Γιάχιτς: "Θα κάνουμε τα πάντα"
Γιάχιτς

Για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Ολυμπιακό μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Σάνελ Γιάχιτς

"Ένας τελικός είναι πάντα τελικός, δύσκολος, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάχιτς που πρόσθεσε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, να έχουμε σωστή τακτική και να είμαστε προσηλωμένοι στο σκοπό μας".

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει", ενώ για τους φιλάθλους του Άρη επισήμανε ότι: "Οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Είναι σημαντικό που θα τους έχουμε στο πλευρό μας. Θα μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη".

Για την παρουσία της ομάδας στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League ο Γιάχιτς τόνισε: "Είναι καλό για τον Άρη που έπαιξε στα πλέι οφ και διατήρησε τη φόρμα του. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έχει να αγωνιστεί ένα μήνα. Είναι σημαντικό, αλλά όχι τόσο πολύ, γιατί εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% σε κάθε περίπτωση".

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη έστειλε και το δικό του μήνυμα λέγοντας: "Ξέρω ότι ο Άρης δεν έχει πάρει τίτλο για πολλά χρόνια. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας", κι όσο για τον ίδιο δήλωσε: "Είχα πρόβλημα και ένιωσα πόνους στο πόδι μου (σ.σ. στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο), αλλά πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό. Έχω ξαναπαίξει σε τελικό, στη Σερβία, πριν από 5 χρόνια, είχα κατακτήσει το κύπελλο, ήταν μια υπέροχη στιγμή και θέλω να τη ξαναζήσω.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και σε αυτόν τον τομέα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά θα τον κοντράρουμε. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ