EURO 2024

Γιακίν για Τσούμπερ: "Έχει τραυματισμό στη γάμπα, την Δευτέρα θα γνωρίζουμε"

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ανησυχία στο στρατόπεδο της Ελβετίας και της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Στίβεν Τσούμπερ παρέμεινε, με τον Μουράτ Γιακίν να κάνει λόγο για χτύπημα στη γάμπα και να υποστηρίζει πως οι εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Ελβετίας με την Αυστρία το Σάββατο (8/6), με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να τραυματίζεται και να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο 42ο λεπτό, βυθίζοντας σε προβληματισμό τόσο τους συμπατριώτες του ενόψει της έναρξης του Euro 2024 όσο και τους ανθρώπους της Ένωσης.

Όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο Μουράτ Γιακίν που ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, ο Τσούμπερ τραυματίστηκε στην γάμπα και θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις ώστε να γίνει γνωστό τη Δευτέρα το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

"Ο Στίβεν έχει έναν τραυματισμό στη γάμπα. Θα χρειαστεί να κάνουμε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού. Την Δευτέρα θα γνωρίζουμε.

Πραγματικά ελπίζω να μπορεί να παίξει στο Euro. Καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ως ένας από τους πιο δυνατους παίκτες της ομάδας.

Μας δίνει αρκετές δυνατότητες με τη δυναμική του και με τη δημιουργικότητά του", τόνισε ο προπονητής των Ελβετών.

TAGS EURO 2024 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ